Mourinho için İtalya iddiası

Manchester United'ın Portekizli menajeri Jose Mourinho hakkında Ada basını bomba bir iddia ortaya attı. Daily Express gazetesi, bugün yayımladığı özel haberde Mou'nun yeni durağının hangi kulüp olacağını yazdı.

Yayınlanma: 16.12.2018 - 13:49
Mourinho için İtalya iddiası
Abone Ol google-news

Bu sezon Premier Lig'de şampiyonluk yarışının bir hayli dışında kalan Manchester United'da menajer Jose Mourinho, topun ağzındaki isim konumunda bulunuyor.

Bugün ligin namağlup ekibi Liverpool'la deplasmanda karşılaşacak olan Kırmızı Şeytanlar'da Portekizli teknik adamın koltuğu ciddi anlamda sallanıyor.

Takımdaki oyuncuların güvenini de büyük oranda kaybettiği söylenen Mou'yla ilgili bugün Daily Express gazetesi bomba bir iddia ortaya attı.

Ada'nın yüksek tirajlı gazetesi, ünlü menajerle ilgili olarak yayımladığı özel haberde Mou'nun İtalya'ya geri dönüş yolunda olduğunu yazdı.

Haberde Serie A'da lider Juventus'un 14 puan gerisinde bulunan ve Şampiyonlar Ligi'nden elenen Inter'in Luciano Spalletti ile yollarını ayıracağı belirtilirken başkan Giuseppe Marotta'nın Mourinho'yu takımın başına getireceği ifade edildi.

Milano ekibinde 2008 ile 2010 yılları arasında görev yapan Mou, son sezonunda Serie A, İtalya Kupası ve Şampiyonlar Ligi zaferiyle tarihi bir üçlemeye imza atmıştı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler