Muslera'dan Fenerbahçe açıklaması

G.Saray'ın F.Bahçe ile oynadığı Süper Kupa Finali'nde yaptığı kurtarışlarla dikkat çeken Muslera, Sarı - Lacivertli taraftarların maç sonu kendisini alkışlaması hakkında açıklamalarda bulundu.

Yayınlanma: 27.08.2014 - 15:00
Abone Ol google-news

GS TV'ye konuşan Uruguaylı kaleci çok tartışılan Süper Kupa maçı için şunları söyledi...

Galatasaray taraftarı çok özel, böyle bir taraftar başka yerde görmedim. Roma-Lazio derbilerinde de bulundum ama orada bile böyle taraftar yoktu.
F.Bahçe maçı kıran kırana geçti, uzatmalara gitti. Güzel kurtarışlarım oldu. İş penaltılara kalınca maalesef şansa gidiyor. Bizde şanssızlık oldu. Ama güzel bir maç oldu. Herkes her şeyini verdi.

ŞANS BİZDEN YANA DEĞİLDİ

Golü kurtarmak benim işim ancak şans bizden yana değildi. Penaltı işi şans mı, şans değil mi bilmiyorum. Ani bir karar alıp oraya doğru atlıyorum. Kararsızlık olursa bu biraz tehlike olur.

FENERBAHÇE TARAFTARINA TEŞEKKÜR ETMEK ZORUNDAYIM

Penaltıları çok seviyorum. Penaltılar olunca 1 tane en azından kurtarırım diyorum. Ama arkadaşlarım hataya düşer mi bilmiyorum tabii ki..
Maçın adamı seçildiğimde oraya giderken F.Bahçe taraftarı da beni alkışladı. Kendimi gururlu hissettim. Burada bir yabancıyım ve F.Bahçe taraftarı beni alkışlıyorsa onlara teşekkür etmek zorundaydım.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler