Mustafa Özbek'in yakınları tepkili

''Ergenekon'' soruşturması kapsamında gözaltına alınan Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Mustafa Özbek'in Kırıkkale'deki yakınları, gözaltıya tepki gösterdi.

Yayınlanma: 23.01.2009 - 15:30
Abone Ol google-news

Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Mustafa Özbek'in Kırıkkale'de yaşayan yeğeni Murat Özbek ve beraberindeki 30 kişilik grup, süreci haberleştiren bazı yerel gazeteleri ziyaret etti ve desteklerinin sürmesini istedi.

Grup daha sonra Özbek'in resmini taşıyarak CHP İl Başkanlığına yürüdü. Murat Özbek, buradaki ziyarette, Mustafa Özbek'in gözaltına alınmasına yazılı açıklamayla tepki gösteren CHP'nin Kırıkkale Belediye Başkan adayı Sahir Koçak'a teşekkür etti.

Murat Özbek, ''Bu tutuklamaya karşıyız, her zaman Mustafa Özbek'i destekliyoruz. Özbek'in herhangi bir anarşik oluşumun içinde olduğuna inanmıyoruz'' dedi.

CHP adayı Koçak ise, Özbek'in Kırıkkale'nin yetiştirdiği ender insanlardan biri olduğunu ifade ederek ''Mustafa Özbek'in tutuklanmasından dolayı bağrımız, içimiz yanıyor'' diye konuştu.

Özbek'in ''yakında çıkacağını, kendisini tutuklayanların karanlıkların içinde boğulacağını'' savunan Koçak, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı da eleştirdi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler