Mustafa Sarıgül adaylığını açıkladı

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül Zeytinburnu mitinginde İstanbul Büyükşehir Belediyesi aday adaylığını açıkladı.

Yayınlanma: 08.12.2013 - 14:01
Abone Ol google-news

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül Zeytinburnu’nda halka seslendi. Tek arzularının İstanbul halkının mutluluğu olacağını ifade eden Sarıgül, "Bu dalga dipten gelen bir dalgadır. Bu dalgayı kimse durduramaz. Hoşgörüden uzlaşmadan ayrılmadan birbirimize bağlı olacağız. Bu meydandan şu sözü veriyorum. Bir tek hedefimiz var. Tek arzumuz İstanbul halkının mutluluğu olacak. İstanbul'da yeni bir heyecana imza atmanın zamanı geldi" dedi.

"İstanbul'da sadece bize oy verenlere değil, bize oy vermeyecek AKP'li kardeşlerimi de kucaklamaya geliyorum" diyen Sarıgül, şunları kaydetti:

"Bu mücadelemizde heyecanlı ve coşkulu olacağız aynı zamanda serinkanlı ve ağırbaşlı olacağız. Tasada kaderde kıvançta beraber olacağız. Harika bir takım olacağız. Güçlü, cesur olacağız. İstanbul'da kutuplaşmayı gerginliği kini nefreti sona erdireceğiz.
İnşallah bütün İstanbul'un yüzde 100'ünü kucaklayacağız. Tarih hepimizi göreve çağırıyor. Şimdi İstanbul için yola çıkma zamanı. Burada konuşan ses Mustafa Sarıgül'ün sesi değil. Bu ses Zeytinburnu'ndan enerji alan ses İsmet İnönü'lerin, Bülent Ecevit'lerin Mustafa Kemal Atatürk'lerin sesi."



Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler