Mutlu ilişkilerin formülü

Zamanınızın çoğu toplantılar, eğitimlerle mi geçiyor? Yoğun tempodan beğendiğiniz kişiyi etkilemeye fırsat mı bulamıyorsunuz? İşte size sevdiğinizi burcuna uygun şekilde etkileme yöntemleri...

Yayınlanma: 20.01.2012 - 13:30
Abone Ol google-news

Koç burcunla neler olur?

Koç erkeklerinin sürekli aklı karışıktır. 'Koç burcuyla aşk' cidden tehlikeli suları seviyorsunuz demektir. Ama unutmayın, tehlikeli suları seven sonucuna katlanır, ayrılmanda dâhil... Ancak ilişki ustaları koçlar yapılan hataları iyi telafi ediyor ve tamirini iyi yapıyorlar. Yaptıkları olumsuz davranışın sonucunu etkin biçimde tamir ediyor ve ilişkinin uçuruma gitmesini önleyebiliyorlar. Kadınının kendisine ve aşka adanmış olmasını ister. Yaşamdan zevk alan, kişiliği oturmuş, olgun ve seksi bir kişiyle yaşama sahipsiniz değerini bilin.


Boğa burcunla neler olur?


Bunu biliyor musunuz? Karizmatik, yakışıklı, zengin, fakir, kültürlü rahatlığı seven boğa erkekleri, anlayışlı ve sıkıntılı günlerinde kendisini rahatlatmayı bilecek kadınlardan hoşlanır. Sizden beklentileri yüksektir. Sizin onu şımartmanızı ve ona tapmanızı ister. Birbirinizi tanımak, ilişki haritasını oluşturmak, saygı duymak, sevgi ve şefkat göstermek, hayranlık duymak ve bunu ifade edebilmek gerekiyor. Sonuç olarak; ihtiyaçlarını karşılamak için gerekenleri bilerek ilişkinizi koruyabilirsiniz... Hep böyle kalırsanız…

 

İkizler burcunla neler olur?

İkizler burcu değişkendir’ klişesini bir kenara bırakalım, bu burçla bir ilişki yaşamak harikulade, sizi sever Yaşadıklarını sık sık süzgeçten geçirme alışkanlığı var. Çünkü yaralanmaktan korkar. İkizler erkeği genellikle sözünü geçirebileceği, sessiz yapıdaki kadınlardan hoşlanır. Ve tabi kendi ayakları üzerinde durabilecek olması şartıyla. Kıskanın… Kıskanırken de eski defterleri açarak olay çıkarmayın. Aylar önceki hatta yıllar önceki bir konuyu gündeme getirip durup dururken problem yaratmayın.  İkizleri kazanmak sanıldığı kadar zor değildir, zor olanı elde tutabilmektir…

 

Yengeç burcunla neler olur?

Aşka asla basit bir hikâye gözüyle bakamazlar. Yeni bir ilişkiye başladığı anda ne ses gelir ne nefes. Yengeç erkeği için kadında en önemli özellik güvendir. Tutamayacağı sözler veren bir kadının onun hayatında kesinlikle yeri yoktur. Alınganlık yapın ama alıngan olduğunuzda, 24 saat; sebepli sebepsiz ağlayabilme becerisi edinmeyin. Gözyaşlarınız hiç bitmeyen silahınız. Sevgiliniz ne yapacağını bilemesin. Sizin zaten sevdiğiniz için o andan itibaren kalbinizin çarpmadığı tek bir an bile olmaz. Hiçbir zaman tam olarak sizi terk etmez.  Fakat gelgitlerinde boğabilir.

 

Aslan burcunla neler olur?

Onun dünyasını tanıyın Aslan burçları hep imkânsızı ister Büyük aşkını bekler Mükemmel bir aşk gecesinin ertesinde bile, gözlerinde gerçek aşkın ispatını aramak boşuna... Çünkü ser verip sır vermez İki sevgili arasındaki çatışmalar, onlar için en büyük isteklendirme ve enerji kaynağıdır. Bu çatışmalardan olumlu sonuç alırlar Sizi terk ederken ilişkideki tüm suçun sizde olduğuna, ilişkinin bitiş sebebinin tamamen sizden kaynaklandığına sizi bile inandırırlar. Her hareketinden anlam çıkarın…

 

Başak burcunla neler olur?

Başak burcu mükemmeli arayan bir burçtur. Taktik nedir bilmez bu burç, o an ayrılmak mı istedi canı; ‘Olmuyor bittiyse bitti –gittiyse gitti. O an sizi mi istedi canı; ‘Gel özledim’ diye yaklaşır. Saçlarınızın boyattığınızı fark etmezse "Artık benimle hiç ilgilenmiyorsun" cümlesiyle başlayarak sevgisini sorgulamaya kadar gitmeyin. Sanki başta âşık olduğunuz adam o değil de başkasıymış gibi, değiştirmeye çalışmayın. Her yere ve her şeye geç kalıp onun sabrının sınırlarını keşfetmeyin. Ama tabii o geç kalmak gibi bir şuursuzluk sergilerse onu kendine getirin… İyi bir ilişkiyi mahvetmek istemiyorsanız ona seçenek sunun.

 


Terazi burcunla neler olur?

Terazi burçları tamamen despottur. Eğer ona uyum sağlamaz, onun kuralları ile hareket etmezseniz sizden çok kolay vazgeçebilir. Onun için güven her şey demek. Dürüst tutamayacağı sözler veren bir kadın hayatının anlamı olmayabilir. Yine güven monotonluğa dönüşürse, gözünün dışarı kayma tehlikesi var ne yazık ki... Gerçek bir Terazi, ilişki boyunca görmezden geldiği günahlarınızı ayrılık günü yüzünüze vurmaktan çekinmez. Eğer Terazi bir ilişkiyi bitirecekse, neden her ne olursa olsun, canınızın yanmasını derin bir aşk acısı çekmenizi sağlayacaktır.


Akrep burcunla neler olur?

Burçlarının doğası ile gereği hiç beklenmedik zamanlarda beklenmedik sürprizler yapabilir Oldukça romantik olan Akrep erkeği, yatağa bıraktığı güller ya da küçük aşk notları, tatiller gibi jestlerle dünyanın en mutlu kadını edebilir sizi. Eğer size soğuk davranmaya başlamışsa aman dikkat! Ayrılık günü gelip çatmıştır. Akrep burcu ayrılmadan önce sizi ayrılığa hazırlar. Soğuk ve kararlıdır. Yine Akreplerin en tahammül edemeyeceği bir şey, ayrıldığı bir kadının gelecekte tekrar karşısına çıkmasıdır. Bunun için tüm koşulları sağlar ve sizi ondan sonra terk eder Buda sevgili Akreplerin çılgın bir tarafı olmalı. 

 

Yay burcunla neler olur?

Yay İdeal zarafet güçlü ve dengeli bir burçtur Onun için; onun kuralları, onun hayatı, onun merakı vardır. Bu ilişkiyi tek başına sırtlanmış gibi davranması çok normaldir. Sizinle beraberken veya terk ederken yeniden onu arzulayacağınıza çok emindir, bu yüzden sizi üzmekten, çekinmez. . Kıskançlık şüphesiz Yay burçlarına özgü bir duygu. Bunu fazla açığa vurmanız ilişkilerinizi zedeleyebilir. Bir bakın bakalım o aşk yerini çok sevmeye, muhakkak yanında olmak istemeye, iyi anlaşmaya, arkadaşlığa bırakıyor mu? Aşıksanız evlenme kararı almak için önce o askın bitmemesini bekleyin.

 

Oğlak burcunla neler olur?


Oğlak burcu aşka fazlasıyla inanan ama çok çabuk âşık olduğunu zanneden bir burçtur. Aşkları dönemseldir sevdiğinde yeri göğü inletir. Kimi zaman kaprislerinizle, sevgililerinizi bezdirseniz de aslında bu yönünüz beraberliklerinizin tuzu biberi. İnişli çıkışlı ve heyecanlı birliktelikler tam bu burca göre. Oğlak aynı zamanda evcil,  bir burçtur. Ayrılırken vicdan azabı çeker, bu suçluluk duygusu ile zannedersiniz ki, sizi terk etmiyor sizinle yeniden sevişir. Sizi terk ediyorsa, tek nedeni size âşık olmadığını anlamış olmasıdır.

 

Kova burcunla neler olur?

Kuralların dışına çıkmaktan büyük zevk alır… Âşıksanız, ölüyorsanız bunu doyasıya yaşamanızı tavsiye ederim sadece... Bir bakın bakalım o aşk yerini çok sevmeye, muhakkak yanında olmak istemeye, iyi anlaşmaya, arkadaşlığa bırakıyor mu? Âşıksanız evlenme kararı almak için önce o askın bitmesini bekleyin. Kova burcunla ilişki sürecinde çok keyif alırsınız. Eğer bir kova ile ilişkinizi bitirirseniz, siz onu tek etmeyin, bırakın başrol onun olsun. Sizi terk ederken de; ‘Seni ölene kadar seveceğim ama gitmem lazım’ gibi laflar edecek. Size hala âşıksa acı çekerek gidişini izlemekten çekinmeyin.

 

Balık burcunla neler olur?

Sosyal olmayı seven Balık erkek için ideal kadın, sakin ve samimi olandır. Duygusal yönünü ön planda tutan erkekler, kadınını mutlu etmeye yetecektir. İyi-kötü her şeyi paylaşmak için beraberlik istiyorsunuz,  Her hareketinden anlam çıkarmayın. Her cümlesini 'sen ne demek istiyorsun' diye sorgulamayın. Sürekli Ne düşünüyorsun?" sorusu favori sorunuz olmasın. Balık burçları ilişkiye başladığı gibi ayrılabilirler Size neden ve nedenler sunamaz, işyerinden çıkıp Kepenk kapatır gibi ilişkiyi de kapatır ve hayatına kaldığı yerden devam eder…


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler