Nani: "Fenerbahçe'ye hizmete geldim"

Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu Luis Nani, derbinin zorlu geçeceğini anlatarak "Dedikodularla değil, futbolumla ön plana çıkmayı tercih ederim" dedi.

Yayınlanma: 16.03.2016 - 12:03
Abone Ol google-news

 

Fenerbahçe'nin Portekizli yıldızı Luis Nani, hakkında çıkan dedikodulardan rahatsız. Sarı lacivertli takım için var gücüyle çalıştığını ve Fenerbahçe ile şampiyonluk yaşamak istediğini söyleyen Nani, hocası ile sorun yaşadığına dair haberlerin asılsız olduğunu dile getirdi.

"DEDİKODULARA KULAKLARIMI TIKADIM"

Takım içinde özgür oynamak istediği ve yeterince pas alamadığından şikayetçi olduğu şeklindeki kendi ağzından yazılan haberlerin gerçeği yansıtmadığını ifade eden Nani, "Tam tersine Hocam ile aram gayet iyi. Tüm dedikodulara kulaklarımı tıkadım ve işini yapıyorum. Sadece Braga ve ardından gelecek Galatasaray derbisini düşünüyorum. Takım halinde şampiyonluk hedefine kilitlendik ve Fenerbahçe'nin şampiyonluğa ulaşması için elimden gelen katkıyı sağlamak istiyorum" dedi.

AKHİSAR MAÇINDA NEDEN YOKTU?

Akhisar deplasmanında ayağında ödem olduğu için oynayamayan, Beşiktaş derbisi ve Braga ile oynanan ilk maçta yedek soyunan Nani, Kayserispor maçında yeniden formasına kavuştu. Bu maçtaki hem kendi ve takımının performansını iyi bulduğunu belirten Nani, Braga'dan turla döneceklerini söyleyerek şöyle konuştu:
"Şimdi Braga'ya uçup galibiyeti alıp gelmek istiyoruz. Turu geçip çeyrek finale adımızı yazdıracağız. Braga hafta sonu 3-0 yenildi ama biz dikkatli olacağız. Son lig maçında takım olarak iyiydik, Kayserispor maçındaki performansımız gayet iyiydi ve benim içi önemli olan takıma yardım edebilmek, güç katabilmek."

"GALATASARAY İYİ OYNAYACAKTIR"

Braga'dan sonra Galatasaray maçına motive olacaklarını ifade eden Nani, antrenmanlar dışında performansını artıracak profesyonel çalışmalar yapıyor. Özel fitness hocası ile özel çalışmalar yapıp kendisini geliştiren Portekizli oyuncu derbi hakkında,
"Hafta sonunda zorlu bir maç bekliyor bizi. Derbi maçta Galatasaray ile karşılaşacağız. Galatasaray bu aralar istediği oyunu oynayıp gösteremiyorsa bile ligde derbi maçlar her zaman önemlidir. Hele hele bize karşı tabi ki farklı oynamaya çalışacaklar ama bizim kaybetme veya puan kaybı yaşama lüksümüz yok şu an" diye konuştu.

"ŞAMPİYONLUK İÇİN GELDİM"

"Beşiktaş ile kafa kafaya gidiyoruz" diyerek sözlerini sürdüren Nani, "Çok müthiş bir şampiyonluk yarışı oluyor. Fenerbahçe büyük bir takım ve büyük bir ruha sahibiz. Derbi maçını kazanıp üç puanı alacağımıza inanıyorum. Önemli olan Fenerbahçe camiasına şampiyonluk kazandırmak. Dediğim gibi ben buraya Fenerbahçe'ye hizmet vermeye geldim. Dedikodularla değil futbolumla ön plana çıkmayı tercih ederim" şeklinde konuşarak sözlerini noktaladı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler