''Nasıl yoğurt yediğimizi dünya alem bilir"

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Büyükşehir Belediyesindeki operasyona ilişkin, ''Nasıl yoğurt yediğimizi dünya alem bilir'' dedi.

Yayınlanma: 13.05.2011 - 13:24
Abone Ol google-news

İzmir Büyükşehir Belediyesi ile Bademli Fidancılık Tarımsal Kalkınma Kooperatifi arasında zeytinyağı, ayran, yoğurt ve fidan alınmasına ilişkin kooperatif tesislerinde yapılan protokol töreninde konuşan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, söz konusu operasyonun ardından konunun yargı sürecinde olduğunu hatırlattı.

Kocaoğlu, konunun bir hukuki boyutu, bir de ''manidar boyutu'' olduğunu savunarak, şöyle konuştu:

''Nasıl yoğurt yediğimizi dünya alem bilir. Tire Süt Kooperatifi'nden süt alımım sorgulanıyor. Ramazan'da engelli vatandaşlarımıza, şehit, gazi ailelerine verdiğim iftar yemeği sorgulanıyor. Mandalina üreticilerinden aldığım 120 tonun 50 tonu sorgulanıyor. Halkın yanında olmam, vatandaşın yanında olmam, sizin bana verdiğiniz güç, destek sorgulanıyor.''

Görevini, hiçbir ayrım yapmadan yürüttüğünü ifade eden Kocaoğlu, ''Ne etnik köken bilirim, ne mezhep farkı bilirim. 4 milyon İzmirli hemşehrimizin bundan zerre kadar şüphesi yok. Çünkü sabah 4'te kalkıp tek başıma istediğim yere gidip karanlıkta yürüyebiliyorum, şantiyeleri de gezebiliyorum. Çünkü hiç hak yemedim, hep adil davrandım. Korkum yok''dedi.

Kocaoğlu, amacının ''hoş bir seda bırakmak'' olduğunu ifada ederek, ''Onurumu, şerefimi, haysiyetimi, soyadımı koruyarak yoluma devam edeceğim. Sadece ve sadece izzetinefsim için, sadece bir hoş seda bırakmak için çalışıyorum ve buna devam edeceğim'' diye konuştu.
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler