Neler oluyor?

Türkiye'nin dört bir yanından şiddet içerikli haberler gelmeye devam ediyor... Her geçen gün artan olaylar endişe verici boyutlarda...

Yayınlanma: 22.11.2009 - 19:04
Abone Ol google-news

Kahramanmaraş'ın Çağlayancerit ilçesinde bir kişi, pastanede kavga ettiği kız arkadaşının boğazını kesti.

Edinilen bilgiye göre, Fatih Mahallesi'ndeki bir pastanede, M.Şeref A. (17), birlikte oturduğu kız arkadaşı Betül B. (16) ile ile önce kavga etti, daha sonra da üzerinde bulunan jiletle boğazından yaraladı.

Betül B'nin Çağlayancerit Sağlık Ocağı'na kaldırıldığı ve hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

Yetkililer, olaydan sonra kaçan M. Şeref A'nın, bir süre sonra polise teslim olduğu ve soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.


28 yerinden bıçakladı

Eskişehir'de bir gencin kavga ettiği sevgilisini 28 yerinden bıçaklayarak kaçtığı iddia edildi.
Alınan bilgiye göre, Aşağı Çağlan Mahallesi Kent Orman mevkine giden S.Y. (23) ile sevgilisi C.K. (17) arasında, henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı.

Tartışmanın büyüyüp kavgaya dönüşmesiyle S.Y, üzerinde taşıdığı bıçakla genç kızı 28 yerinden bıçakladı.

Ağır yaralanan C.K, yurttaşların haber vermesi üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince Eskişehir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Hayati tehlikesi bulunan C.K. buradaki ilk müdahalenin ardından Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. Şüpheli S.Y'nin kaçtığı belirlendi.


Cinayet zanlısı öz oğlu

İzmir'in Karabağlar ilçesinde aynı evde 2 kadın, başlarından tabancayla vurularak öldürülmüş bulundu. Kadınlardan birinin oğlunun cinayet zanlısı olarak arandığı bildirildi.

Alınan bilgiye göre, 155 Polis İmdat'ı telefonla arayan bir kişi, Türkan Akbaba'nın (49) oğlu olduğunu, babasından boşandıktan sonra Karabağlar 4717 Sokak 4/2 numaralı dairede yaşayan annesi Türkan Akbaba ile komşusu Aysel Memişoğlu'nu, annesinin evinde öldürdüğünü söyledi.

İhbar üzerine adrese giden polis ekipleri, Türkan Akbaba ile aynı yaştaki arkadaşı Aysel Memişoğlu'nu başlarından tabancayla vurularak öldürülmüş buldu.

Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü, Türkan Akbaba'nın oğlunun arandığı belirtildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler