Nevzat Erdemir beyin kanaması geçirdi

İzmir Barosu Başkanı Nevzat Erdemir, beyin kanaması nedeniyle tedaviye alındı. İzmir Barosu'nda bulunduğu sırada aniden fenalaşarak yere yığılan Nevzat Erdemir, Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastane yetkilileri, Erdemir'in ''yüksek tansiyona bağlı beyin kanaması geçirdiğinin'' tespit edildiğini, Anestezi Yoğun Bakım Ünitesi'nde tedavisinin sürdüğünü ve hayati tehlikesinin bulunduğunu bildirdi.

Yayınlanma: 06.01.2009 - 20:12
Abone Ol google-news

Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Serhat Bor, İzmir Barosu Başkanı Nevzat Erdemir'in ''Çok ağır bir koma durumunda'' olduğunu belirterek, ''Ne yazık ki ameliyat edemiyoruz, ameliyatı kaldırması çok zor'' dedi.
Anestezi Yoğun Bakım Ünitesinde gözlem altında tutulan Erdemir'in sağlık durumu hakkında gazetecilere bilgi veren Bor, şunları söyledi: ''Beyin boşluklarında kan var. Bu çok ağır bir koma durumu. Ne yazık ki hastamızı ameliyat edemiyoruz, ameliyatı kaldırması çok zor. Bu nedenle yapacaklarımız çok sınırlı. Tansiyonu çok düşük olduğu için ilaçla kontrol altında. Arkadaşlarımız olağanüstü gayretle gereken destek tedaviyi sağlıyor.'' Bor, Erdemir'in solunum cihazına bağlı olarak gözetim altında tutulduğunu belirterek, 24 saat geçtikten sonra durumunun daha iyi anlaşılabileceğini belirtti.

CHP İzmir Milletvekili Bülent Baratalı, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur da hastaneye gelerek Erdemir'in sağlık durumu hakkında bilgi aldı ve ailesiyle görüştü.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler