O mektup Baykal'a ulaştı

Başbakan Tayyip Erdoğan tarafından çalışmaları süren ''Kürt açılım'' konusunu içeren mektup CHP lideri Deniz Baykal'a ulaştı. Mektupta Erdoğan'ın görüşme talep ettiği öğrenildi.

Yayınlanma: 08.10.2009 - 14:36
Abone Ol google-news

Başbakan Tayyip Erdoğan'ın CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'a yazdığı mektup CHP Genel Merkezi'ne ulaştı. Mektubu teslim alan Baykal, "Mektupta görüşme talebi yer alıyor" dedi.

Başbakan Erdoğan, 'Kürt açılım' konusunda CHP Genel Başkanı Baykal'a bir mektup yazarak randevu isteyeceğini açıklamıştı. CHP Genel Başkanı Baykal, mektuba yazılı olarak yanıt vereceğini açıklamıştı. Baykal, dünkü CHP Parti Meclisi toplantısında da Başbakan Erdoğan'dan mektup gelmesi durumunda mektuba cevaplarında CHP'nin görüşlerini gündeme getireceklerini bildirerek, "Bizim bu konuda farklı politikamız, anlayışımız var. Bu farklı anlayışımızı yazacağımız mektupla ortaya koyacağız ve inanıyorum ki ondan sonra Türkiye bizim bu politikalarımızı tartışacak ve sağlıklı bir çözümü o zaman bulacağız. Bunun özü ayrıştırıcı değil, kimlik siyasetini öne çıkaran değil birleştirici bir politikadır" demişti.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon