O şimdi Fenerbahçe için ter dökecek

Galatasaray’dan 10 milyon Avro bonservis bedeli karşılığında Suudi Arabistan’ın Al-Ittihad takımına transfer olan Garry Rodrigues, çıkış yaptığı Süper Lig’e Fenerbahçe formasıyla geri döndü.

Yayınlanma: 14.07.2019 - 07:00
O şimdi Fenerbahçe için ter dökecek
Abone Ol google-news

Galatasaray’dan 10 milyon Avro bonservis bedeli karşılığında Suudi Arabistan’ın Al-Ittihad takımına transfer olan Garry Rodrigues, çıkış yaptığı Süper Lig’e Fenerbahçe formasıyla geri döndü. Yeşil Burun Adaları Millî Takımı’nın da formasını giyen Rodrigues kariyerinin zirvesine Süper Lig’de çıktı. 28 yaşındaki futbolcu, 2017-18 sezonunda Galatasaray formasıyla şampiyonluk yaşarken, 33 maçta 9 gol, 10 asistle yıldızlaşmıştı. Rodrigues asist/şut pası istatistiklerinde Edin Visca’nın ardından ligde ikinci olmuştu. Fenerbahçe, Garry Rodrigues’i satın alma opsiyonuyla birlikte 2 yıllık kiralık ve bedelsiz olarak kadrosuna kattığını resmen açıkladı. İşte Fenerbahçe’den yapılan Garry Rodrigues bilgilendirmesi: Kulübümüz, Al Ittihad takımından Garry Rodrigues’i satın alma opsiyonuyla birlikte 2 yıllığına kiralık olarak ve bedelsiz bir şekilde kadrosuna kattı. Garry Rodrigues’in Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde gece 02:00’de gerçekleştirilen imzasında Yönetim Kurulu Üyemiz Selahattin Baki ve Sportif Direktörümüz Damien Comolli hazır bulundu. Garry Rodrigues’e çubuklu formayla başarılar dileriz.
Yasir’den 3,8 milyon TL kâr
Ümraniyespor’a 14 bin Avro bedelle gönderilen Yasir Subaşı, sportif direktör Damien Comolli’nin mukavelesine koydurduğu “geri satın alma opsiyonu” sayesinde 1 milyon TL’ye geri alınmıştı. Şimdi ise Comolli’nin öncülük ettiği yeni bir transfer operasyonuyla Sarı-Lacivertliler, Yasir’i 600 bin Avro’ya (3,8 milyon TL) Kayserispor’a vererek önemli bir kâr sağladı.
Deniz Türüç beklemede
Sarı-Lacivertliler, Deniz Türüç için girişimlerini sürdürüyor. Yıldız futbolcuya Galatasaray ve Beşiktaş da talip olduğu için Kayserispor pazarlıklarda işi ağırdan alıyor. Yasir Subaşı’nı, Sarı-Kırmızılılar’a kiralayan Fenerbahçe, 3.5 milyon Avro’nun yanı sıra oyuncu takasıyla işi bitirmek istiyor. Futbolcu sabırsızlıkla görüşmelerin olumlu bir şekilde sonuçlanmasını bekliyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler