Off-Road Şampiyonası'nda 5. ayak başladı

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu'nun 2012 faaliyet takviminde yer alan Türkiye Off-Road Şampiyonası'nın sezon finali olan 5. ayak yarışı, Urla Cumhuriyet Meydanı'ndan başladı.

Yayınlanma: 03.11.2012 - 15:30
Abone Ol google-news

İzmir Doğa Sporları ve Off-Road Kulübü (İZDOFF) organizasyonu ile Urla ilçesine bağlı Demircili Köyü Titus&Feronia tesislerinde oluşturulan parkurda 2 gün sürecek yarışlara 12 ekip kayıt yaptırdı.

Yarış öncesi Urla Belediyesi Meclis Salonu'nda verilen brifing ile etaplar hakkında bilgi alan pilotlar, şampiyonanın ilk günü iki orman etabında, ikinci gün ise iki orman etabı ve üç seyirci etabında yarışacak.

Türkiye Off-Road Şampiyonası'nda dereceye giren pilotlar ve takımlar, Urla'daki sezon finali yarışıyla belirlenmiş olacak.

Şampiyonada bugüne kadar koşulan 4 ayak yarışlar sonucunda, pilotlarda Nihat Keskin 77 puanla ilk sırada yer alırken, bu pilotu 72 puanla Caner Akkafa, 62 puanla Ahmet Tınkır izliyor.
Takımlar şampiyonluğu için ise iki takımın mücadele ettiği organizasyonda, 105 puanlı İnci Akü Off-Road Takımı birinci, 72 puanlı Birlas Performance da ikinci sırada yer alıyor.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler