Öksürürken çivi yuttu

Zonguldak'ın Devrek ilçesinde tahtaya çakacağı çiviler ağzındayken öksüren inşaat işçisi, iki çivi yuttu.

Yayınlanma: 26.07.2012 - 12:19
Abone Ol google-news

Devrek'te inşaatta çalışan Yunis Harmankaya, tahtaya çakacağı çivileri ağzında tutarken öksürdü. Bu sırada 2 çiviyi yuttuğunu fark eden Harmankaya, bir süre sonra karnında şiddetli ağrı hissedince hastaneye başvurdu.

Harmankaya'nın yuttuğu çiviler, Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi'nde ameliyatla çıkarıldı.
Hastanenin başhekim yardımcısı ve genel cerrahi uzmanı Dr. Hüdaver Nurlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, Harmankaya'nın, Zonguldak ve Ankara'daki hastanelerin yoğun bakım üniteleri dolu olduğu için 112 Acil Servis ekiplerince bu sabah Kırıkkale'ye getirildiğini söyledi.
Hastanın tetkiklerin ardından ameliyata alındığını ifade eden Nurlu, şöyle konuştu:

''Hastamızı akut karın zarı iltihabı teşhisiyle ameliyata aldık. Ameliyatta hastanın daha önce yuttuğu iki inşaat çivisinin yemek borusunu, mideyi ve ince bağırsağı geçip kalın bağırsağın girişine geldiğini, çivilerden birinin bağırsağı delip karın duvarına saplandığını gördük. Ameliyatta iki çiviyi bağırsaktan ve saplandığı karın duvarından çıkardık. Hastamızın durumu iyi. Taburcu etmeyi bekliyoruz.''

Hasta Yunis Harmankaya da Devrek'te inşaat işleriyle uğraştığını belirterek, ''Tahtaları çakmak için ağzıma inşaat çivisi almıştım, bu sırada öksürük tuttu, iki çivi boğazıma kaçtı. Hemen su içtim. Bir süre sonra rahatsızlandım ve hastaneye gittim. Ardından Zonguldak'ta yer olmadığı için Kırıkkale'ye geldik. Sağlığıma kavuşturan doktorlara teşekkür ediyorum'' dedi.
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler