Onur Özbizerdik yine tutuklandı

Hakkında yakalama kararı olan ve dün İzmit'te yakalanan Onur Özbizerdik, bugün adliyeye sevk edildikten sonra tutuklandı.

Yayınlanma: 21.02.2016 - 16:53
Abone Ol google-news

İzmit'te yakalanan, hakkında yakalama kararı bulunan Onur Özbizerdik ile aynı araçta bulunan ve üzerlerinde tabanca ele geçen 2 kişi emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevkedildikten sonra tutuklandı.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Yunus timleri, dün İzmit Yahya Kaptan Mahallesi'nde şüphelendikleri bir aracı durdurdu. Otomobilde, İstanbul'da tartıştığı güvenlik görevlisini tabancayla yaralamaktan hakkında yakalama kararı bulunan Onur Özbizerdik'in olduğu anlaşıldı.

Özbizerdik ile aynı araçta bulunan Mustafa Ç. ve Yusuf Ç.'nin ise üzerlerinde 2 ruhsatsız tabanca ve 50 kurşun ele geçti. Polis 3 kişiyi gözaltına aldı.

Onur Özbizerdik, Mustafa Ç. ve Yusuf Ç. bugün öğle saatlerinde adliyeye sevk edildi.

İstanbul'da tartıştığı güvenlik görevlisini vurmasıyla ilgili davanın duruşmasına katılmaması nedeniyle hakkında yakalama kararı bulunan Onur Özbizerdik, İzmit'te sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklandı, İstanbul'a gönderildi. Onur Özbizerdik ile birlikte olan ruhsatsız tabanca bulundurmaları nedeniyle gözaltına alınan Mustafa Ç. ile Yusuf Ç. ise serbest bırakıldı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler