Pamukoğlu CHP'ye yüklendi

Hak ve Eşitlik Partisi (HEPAR) Genel Başkanı Osman Pamukoğlu, ''Hükümetteki parti ve CHP, ittifak halindeler. Bunun önünü kesmemiz lazım. Bunun sonunu hiç iyi görmüyorum'' dedi.

Yayınlanma: 26.04.2011 - 15:22
Abone Ol google-news

Hak ve Eşitlik Partisi (HEPAR) Genel Başkanı Osman Pamukoğlu, partisinin seçim çalışmaları için geldiği Aksaray'da, partililer tarafından karşılandı. Pamukoğlu, Bankalar Caddesi üzerinde bir süre mola verdi ve parti otobüsü içinde gazetecilere açıklamalarda bulundu.

''Gidilmesi gereken çok il var'' diyen Pamukoğlu, ''Şunu görüyorum, bütün çalışmalarda konvoylar halinde milletvekili adayları ile bölgede dolaşmak, halkın ayağına gitmek iyi oluyor. Halkta böyle bir algı var'' dedi.

Rize, Trabzon, Giresun, Samsun, Ordu, Sinop, Kastamonu, Çankırı oradan da Trakya'ya gideceğini bildiren Pamukoğlu, bir yerde toplanmaktan ziyade alanda gezmeyi daha doğru bulduğunu söyledi.

''Halk tipi'' parti olduklarını, helikopter veya uçakları bulunmadığını, halkı başka yerlerden meydanlara taşımadıklarını belirten Pamukoğlu, aday gösterdikleri 58 seçim bölgesinde 431 milletvekili adayı ile seçimlere katıldıklarını, bütün milletvekili adaylarıyla il il gezdiklerini söyledi.

Pamukoğlu, bir gazetecinin, Doğu ve Güneydoğu bölgelerinde meydana gelen olaylarla ilgili sorusuna ''Doğu'da olaylar hep var. Mevcut hükümet, adadaki eşkıya ile müzakereler yürüttüğü için seçime kadar sanki barış ilan ediyorlarmış, mütareke ilan ediyorlarmış gibiler. Bunu herkes görüyor. Bunu toprağın altındaki köstebekler fark ediyor'' karşılığını verdi.

''Adadaki eşkıya 'demokratik Cumhuriyet' diyor, CHP 'demokratik anayasa' diyor, Hükümetteki parti de aynı şeyi söylüyor'' diyen Pamukoğlu, ''Yapmak istedikleri, Anayasadaki cumhuriyetin ve Lozan'ın ülkenin temel niteliklerini diliyle bayrağı ile halkı ile üç maddeyi zorluyorlar. Bana göre Hükümetteki parti ve CHP, ittifak halindeler. Bunun önünü kesmemiz lazım. Bunun sonunu hiç iyi görmüyorum'' diye konuştu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler