Pazarda, AKP’yi eleştiren 63 yaşındaki Durdane Özselgin, apar topar gözaltına alındı

İstanbul Çatalca'da pazar alışverişi yaptığı sırada çıkan tartışmada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AKP'yi eleştirdiği iddia edilen 63 yaşındaki Durdane Özselgin kendisini şikayet eden kişinin ihbarı üzerine, misafirliğe gittiği arkadaşının evinde jandarma tarafından gözaltına alındı.

Yayınlanma: 29.11.2019 - 14:49
Abone Ol google-news


63 yaşındaki Durdane Özselgin, İstanbul Çatalca’da yaşıyor. Özselgin, 28 Kasım 2019 günü çıktığı semt pazarında, bir yurttaşla arasında geçen konuşmada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AKP’yi eleştirerek “Yediler yediler doymadılar” cümlesini kurduğunu iddia etti. Bu cümlenin ardından pazardan ayrılan Durdane Özselgin, Çatalca merkeze 20 Km uzaklıktaki Kabakçı Köyü’ndeki bir arkadaşının evine ziyarete gitti. Pazarda yaptığı konuşmanın üzerinden birkaç saat geçtikten sonra şikayet edilen 63 yaşındaki kadın, apar topar arkadaşının evinde Jandarma tarafından gözaltına alındı.

Köyde gözaltına alınan Durdane Özselgin, daha sonra işlemleri yapılmak üzere Çatalca’ya getirildi. Gözaltı sırasında ilaçlarının dahi aldırılmadığını iddia eden yaşlı kadın, gece boyunca üşüdüğünü de belirtti. 63 yaşındaki Durdane Özselgin’in oğlu Anıl Özselgin, yaşanılanları “Hukuk garabeti” olarak değerlendirdi. Gözaltında tutulan Durdane Özselgin’in durumu savcılık ifadesinin ardından netleşecek.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler