Pera’da ‘selfie’ günü

Pera Müzesi, Bana Bak!: “la Caixa” Çağdaş Sanat Koleksiyonu’ndan Portreler ve Diğer Kurmacalar sergisi kapsamında, bugün #MuseumSelfieDay’i kutluyor.

Yayınlanma: 16.01.2018 - 23:30
Abone Ol google-news

Pera Müzesi, Bana Bak!: “la Caixa” Çağdaş Sanat Koleksiyonu’ndan Portreler ve Diğer Kurmacalar sergisi kapsamında, bugün #MuseumSelfieDay’i kutluyor. Bana Bak! sergisinde çekilmiş selfielerini paylaşan her ziyaretçiye, Artshop’tan sürpriz bir hediye veriyor!

Pera Müzesi’nin ”la Caixa” Vakfı işbirliği ile düzenlediği “Bana Bak!” sergisi “la Caixa” Koleksiyonu’na ait resim, fotoğraf, heykel ve video çalışmalarından oluşan bir seçkiyle çağdaş sanatta portreyi inceliyor.

Bir yandan portrenin normlarını sorgularken diğer yandan ona ait stratejileri ve toplumsal alışkanlıkları açığa çıkaran sergide yer alan işlerin çoğu, hafıza ve kurmacanın yanı sıra, hakikat, görünüm ve temsil kavramlarına odaklanıyor. Ziyaretçileri Bana Bak! sergisini görmeye ve sergi salonlarında çekecekleri selfieleri #MuseumSelfieDay ve #PeraMuzesi hashtagleri ile paylaşmaya davet eden Pera Müzesi, paylaşım yapan tüm ziyaretçilere Artshop’tan sürpriz birer hediye veriyor. Ziyaretçilerin sürpriz hediyelerini alabilmeleri için, bu gün müzede gerçekleştirdikleri paylaşımları aynı gün Artshop’a göstermeleri yeterli olacak.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler