Pervin Buldan: Bu devran değişecek

HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan, AKP ve MHP için “Ellerinde kalan tek şey HDP’yi karalamak; hakaret etmek, yalan söylemek, iftira atmak” dedi. Buldan, “Su uyur, AKP uyumaz. Bu yüzden de uyanık olmalıyız. Sandıklarımıza sahip çıkmalıyız” diye konuştu.

Yayınlanma: 22.03.2019 - 21:28
Abone Ol google-news

Buldan, yerel seçim çalışmaları kapsamında, Diyarbakır’ın Çınar ilçesinde halkla buluştu. Çınar’da önemli bir ittifak yaptıklarını ve bununla onur duyduklarını söyleyen Buldan “Kürdistani partilerle yaptığımız ittifaklardan biri Çınar’da gerçekleşti. Bundan büyük bir mutluluk duyuyoruz. Bundan büyük bir onur duyuyoruz. Hani diyorlardı ya ‘Kürtler bir araya gelmez, birlik ve beraberliklerini sağlayamaz’ diye. Bizler ittifak yaptık. Çınar bunun en güzel örneğidir” dedi.

Erdoğan’ın “31 Mart’ta bu devranı değiştirelim” sözlerine yanıt veren Buldan, “Doğru söylemiş, bu devran değişecek Tayyip Bey. 31 Mart’ta senin devranın bitecek, senin devranın değişecek. Bazen bilmeyerek de olsa doğru şeyler söylüyor, doğru laflar ediyor. Bu devranı değiştirelim diyor. 17 yıldır bu ülkeyi yönetiyorlar, yalanla dolanla, yolsuzlukla, hırsızlıkla yönetiyorlar. Ama dün çıkmış demiş ki bu devranı değiştirelim. Devran dönecek! Elbette ki devran dönecek. Halk senin çekini yazmış, 31 Mart’ta sana bu çeki verecek, bu çeki gösterecek” diye konuştu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler