PKK Balkan sorumlusuna infaz kararı

PKK'de dolandırıcılık ve para krizi devam ediyor. Kırsaldaki teröristlerin en temel ihtiyaçlarını dahi ''para krizi'' yüzünden karşılamakta güçlük çeken terör örgütüne bir tokat da sözde Balkan sorumlusundan geldi.

Yayınlanma: 05.04.2011 - 08:21
Abone Ol google-news

PKK'nin ''paravan'' oluşumları aracılığıyla Avrupa ülkelerinde ''Bağış'' ve ''Yardım'' adı altında toplanan paraları örgüt sorumlularının zimmetlerine geçirmeleri ve örgütün paralarıyla kaçmalarının, Kandil'de yuvalanan terör örgütü yönetiminde büyük rahatsızlığa neden olduğu belirlendi.

Terör örgütünün sözde Balkanlar sorumlusu Hıdır Yıldırım'ın, örgüt adına toplanan 100 bin avroyu kendi adına ticari konularda kullandığı ve örgütü dolandırdığı ortaya çıktı. Kandil'deki terör örgütü yönetimi tarafından hakkında ''infaz'' kararı alınan Hıdır Yıldırım'ın ise Belçika'ya kaçtığı belirtildi.

Terör örgütü yönetiminin, son dönemde örgüt içerisinde artış gösteren ''yolsuzluk'' haberlerinin önüne geçmek için Hıdır Yıldırım'ın ''ajan-işbirlikçi'' olduğu gerekçesiyle hakkında ''infaz'' kararı alındığını duyurduğu bildirildi.

PKK'de son zamanlarda ''Botan'' kod adlı E.B, ''Bayram'' kod adlı M.P, ''Salih'' kod adlı B.Ü, ''Ali'' kod adlı Ş.M, ''Doğan'' kod adlı N.Ç, ''Şahin'' kod adlı M.P, ''Ergün'' kod adlı F.K. ve ''Soreş'' kod adlı H.Y, ''Keklik'' kod adlı E.K, ''Yılmaz'' kod adlı Y.A, ''Şeref'' kod adlı Ş.A, ''Kemal'' kod adlı K.Ç, ''Deniz'' kod adlı S.T, ''Eylem'' kod adlı A.A. ve ''Mirzayan'' kod adlı G.M. adlı örgüt sorumlularının, yüklü miktarda paralarla örgütten kaçtıkları, bunlardan bazılarının örgüt tarafından öldürüldüğü, bazılarının ise halen kayıp olduğu kaydedildi.
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon