PKK yine saldırdı: 2 şehit!

Siirt'in Eruh ilçesinde teröristlerce düzenlenen terör saldırı sonucu 2 asker şehit oldu, 4 asker de yaralandı.

Yayınlanma: 18.08.2011 - 17:42
Abone Ol google-news

Akşam saatlerinde Siirt'in Pervari ilçesinde, emniyet müdürlüğü, jandarma ve bazı kamu binalarına terör örgütü PKK mensuplarınca düzenlenen silahlı saldırı sonucu çıkan çatışmada biri ağır 2 çocuk yaralandı.

Pervari'deki saldırının ardından terör örgütü üyeleri tarafından Eruh'taki Jandarma Karakolu'na da saldırı düzenlediği kaydedildi. Roketatar ve uzun namlulu silahlarla gerçekleştirilen saldırıda açılan ilk ateşte 2 askerin şehit düştüğü, 4 askerin de yaralandığı öğrenildi.

Tunceli'de eylem hazırlığındaki PKK'lilerle çatışma çıktı

Tunceli'de güvenlik güçleri yaptıkları çalışma ve teknik takip sonunda bir grup PKK'linin  Ovacık ve Pülümür ilçeleri arasındaki Ahpanos Vadisi'nde hareket halinde olduklarını ve bazı jandarma karakollara büyük bir saldırı için son hazırlıklarını yaptığını saptandı. Bu akşam saatlerinde tespit edilen PKK'lilerin bulunduğu alanlar Kobra helikopterler tarafından yoğun ateş altına alındı. Ayrıca bölgeye Sikorsky helikopterlerle Tunceli 4'üncü Komando Tugay Komutanlığı'ndan alınan profesyonel askerler indirildi. Profesyonel birlikler PKK'lilerin izini sürerek, bir süre sonra sıcak temas sağladı. Güvenlik güçleriyle PKK'liler arasında yer yer çatışmaların yaşandığı bildirildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler