Polis, durdurduğu araçlardaki babalara gül dağıttı

Mersin'de Babalar Günü dolayısıyla ''Sevgi Radarı'' etkinliği düzenleyen polis ekipleri, durdurdukları araçlardaki babalara gül dağıttı.

Yayınlanma: 19.06.2011 - 17:10
Abone Ol google-news

İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis ekiplerinin, kentin farklı noktalarında başlattığı uygulanma kapsamında, ''radara yakalandınız'' diye durdurulan araçlardaki babalara gül verildi.

Proje sorumlusu polis memuru Fikret Özlü, yaptığı açıklamada, farklı günlerde halkla iç içe olabilmek adına çeşitli etkinlikler düzenlediklerini belirterek, ''Vatandaşlara ulaşabileceğimiz her ayrıntıyı değerlendiriyoruz. Toplum Destekli Polis ekipleri olarak toplumdan uzak bir çalışma yapmamız mümkün değil. Her zaman çok daha fazla kişiye ulaşabileceğimiz projeler üretiyor ve halkı bilinçlendirmek için tüm fırsatları değerlendiriyoruz'' diye konuştu.

Uygulama kapsamında aracı durdurulan sürücü Soner Ünal ise 20 yıldır araç kullandığını, ancak ilk kez böyle bir uygulamayla karşılaştığını ifade ederek, bu tür çalışmaların vatandaşlarla emniyet güçleri arasındaki bağı daha da güçlendirdiğini söyledi.

Sürücü Ali Özden ise Babalar Günü dolayısıyla yaşadığı mutluluğun daha da arttığını vurgulayarak, bu tür projelerin yıl içerisindeki önemli gün ve haftaların hepsinde yapılmasını istedi.
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler