Prandelli: Kendinize gelin

0-0'lık Eskişehir beraberliğinin ardından İtalyan hocanın soyunma odasında ilk kez sesini bu kadar yükselttiği ve oyuncularına dakikalarca bağırarak, “Kimse bireysel yetenekleriyle öne çıkmaya çalışmasın. Futbol bir takım oyunu ve biz de takım olmak zorundayız” dediği öğrenildi.

Yayınlanma: 15.09.2014 - 12:04
Abone Ol google-news


TT Arena’daki golsüz Eskişehir beraberliği, teknik direktör Cesare Prandelli’yi çileden çıkardı. Öyle ki İtalyan hocanın, ilk kez soyunma odasında oyuncularına bu denli sert çıktığı belirtildi. 90 dakikanın bitiş düdüğüyle birlikte soyunma odasına inen 57 yaşındaki çalıştırıcı, sesini bir hayli yükselterek bağırmaya başladı. Prandelli’nin oyuncularına, “Kimse bireysel yetenekleriyle öne çıkmaya çalışmasın. Futbol bir takım oyunudur ve biz de takım olmak zorundayız. Bu sözlerim herkes için geçerli. Hücumda bir türlü organize olamıyoruz. Oysa ki bu yönde taktik çalışmalarını her idmanda yapıyoruz. Her zaman söyledim, yine söylüyorum... Bu hız, bu tempoyla hiçbir şey başaramayız. En kısa zamanda kendinize gelmenizi ve toparlanmanızı istiyorum” yönünde ifadeler kullandığı belirlendi.


Kadroda değişime gidebilir

Bu arada Prandelli’nin, Anderlecht maçında kadroda bazı değişiklikler yapacağı öğrenildi. Ligde cezası nedeniyle oynatamadığı Melo’yu ilk 11’e alacak olan İtalyan hoca, Selçuk’u kulübeye çekip, Brezilyalı oyuncuya Dzemaili ile birlikte şans tanıyabilir. Hücum hattında da Burak Yılmaz’a Pandev, Sneijder ve Bruma’nın eşlik etmesi bekleniyor. Telles sol beke dönecek, Semih-Chedjou ikilisi yine göbekte olacak, Veysel’in de sağ bekte devam etmesi düşünülüyor. Kale de Muslera’ya emanet olunca, ilk 11’deki yabancı sayısı 8’e yükselmiş olacak.(Spor365)

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler