Red Dead Redemption 2 geliyor

Eski Rockstar Games çalışanının paylaştığı bilgiler, Red Dead Redemption 2’nin E3 2016’da tanıtılacağını gösterdi. Oyun hakkında ilk detaylar haberimizde.

Yayınlanma: 23.03.2016 - 23:30
Abone Ol google-news

PlayStation 3 veya Xbox 360’ı olmayan oyun meraklılarına oynamayı en çok istediğiniz oyun hangisi diye sorsak, şüphesiz birçoğunun cevabı Red Dead Redemption olur. GTA’nın yaratıcısı olan Rockstar Games’in geliştirdiği Red Dead Redemption, 2010 yılında satışa çıktı ve büyük övgü topladı. Sonraki yıllarda oyunun PC’ye geleceği yönünde söylentiler sık sık ortaya çıktı ama bir türlü gerçeğe dönüşmedi. Birçok oyunsever hala ilk oyunun PC’ye gelmesine beklerken, devam oyunu hakkında ilk detaylar ortaya çıkmaya başladı.


Eski bir Rockstar Games çalışanının paylaştığı yeni bilgilere göre, bir süredir üzerinde çalışılan Red Dead Redemption 2 çok yakında tanıtılacak. Bu çalışana göre Rockstar Games yeni oyununu E3 2016’da tanıtacak. Oyunun tam adı ise Red Dead Redemption: Legends of the West olacak. Neredeyse 4 yıldır yapım aşamasında olan oyunun ilk oyundan çok daha büyük bir açık dünyada geçeceği ve GTA V’de olduğu gibi birden fazla ana karakter etrafında döneceği iddia ediliyor. Çıkış tarihine gelecek olursak, oyunun 2017’nin son çeyreğinde raflardaki yerini alacağı söyleniyor.
Apple etkinliğinde neler duyuruldu?


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler