Ruhsatsız silahını 'kurcalarken' 3 yaşındaki kızını vurdu

İstanbul Esenyurt’ta annesinin kucağında balkondan dışarıya bakarken kurşun isabet ettiği iddia edilen 3 yaşındaki kız çocuğunun babasının silahından çıkan kurşunla yaralandığı ortaya çıktı.

Yayınlanma: 24.11.2019 - 18:36
Ruhsatsız silahını 'kurcalarken' 3 yaşındaki kızını vurdu
Abone Ol google-news

Esenyurt ilçesi Yeşilkent Mahallesi G-738. Sokak’ta dün sabah saatlerinde 3 yaşındaki E.B.K’nin annesinin kucağında balkona çıkarken sokaktan geçen düğün konvoyunda bulunanların havaya ateş açması sonucu yaralandığı öne sürüldü. Karnından yaralanan küçük kız, Esenyurt'ta bulunan bir özel hastanede yapılan ilk müdahalenin ardından Çapa’daki İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı. 

Olayı aydınlatmak amacıyla Esenyurt Asayiş Büro Amirliği görevlileri, Avcılar Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ile birlikte soruşturma başlattı. Ekipler, baba Fethi Koca ile telefon ile görüştü. Koca, kızı ile sokakta yürüdükleri sırada vurulduğunu, kimin nereden ateş etmediğini söyledi. 

BABA GÖZALTINA ALINDI

Çelişkili ifadeler üzerine gözaltına alınan baba Koca, tehdit edildiği için ruhsatsız tabanca temin ettiğini, bunu evinde kurcalarken kaza ile kızını vurduğunu itiraf etti. Soruşturma devam ederken; E.B.K.’nin hayati tehlikesinin sürdüğü bildirildi. 



Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler