“RÜYA VE MASKELER” İLE ENGELLERİ AŞIP UĞUR’LU HEDEFİMİZE ULAŞTIK!

Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği ile Uğur Koleji Sosyal Sorumluluk Kulübü “Uğur’lu Eller” olarak organize ettiğimiz Rüya ve Maskeler Dans Gösterisi Uğur Kolej Özel Gösterimi 1 Nisan Çarşamba günü saat 20.00’de Yunus Emre Kültür Merkezinde gerçekleşti.

Yayınlanma: 02.04.2015 - 16:50
Abone Ol google-news

Okul yöneticilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimizin yoğun katılım ve ilgi gösterdiği performans engelsiz dansçıların duygudaşlık yaparak engelli dansçıların sorunlarını aşmada oynadıkları rolü anlattı.  5 ortopedik engelli, 1 işitme engelli, 7 engelsiz, toplam 13 dansçıdan oluşan Rüya ve Maskeler ekibi muhteşem bir sahne performansı sergiledi. Gecede TOFD Genel Başkanı Sayın Ramazan Baş ve Özel Uğur Eğitim Kurumları Genel Müdürü Sayın Haluk Koçak engelli hayatın zorlukları ve bu zorluklara karşı duyarlı olunmasının önemini vurgulayan birer konuşma yaptı. TOFD Başkanı Ramazan Baş, başta Kurucumuz Sayın Kemal Koçak olmak üzere tüm Uğur Koleji ailesine teşekkürlerini iletti.
“Hedefimiz 50 TL’den 800 bilet” sloganıyla yola çıktığımız bu projede 800 bilet satışına ulaştık. Amacımız kullanılması TOFD tarafından organize edilen tam donanımlı engelli minibüsü almaktı. 800 bilet satışından elde ettiğimiz gelir ile Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği için engelli minibüsü alabileceğiz.
 Rüya ve Maskeler ekibi ile engelleri aştık.
 Umuyoruz ki engelli minibüsümüz onlar için “Uğurlu” gelir.
 
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler