Saadet Partisi'nde bayramlaşma

Saadet Partisi Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, ''Saadet Partisi olarak Türkiye'nin, bütün komşularıyla sıfır problemli olmasından yanayız'' dedi.

Yayınlanma: 21.09.2009 - 16:36
Abone Ol google-news

Saadet Partisi Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, Sefaköy Milsan Tesisleri Kongre Salonu'nda, ''Milli Görüş'ün 40. Yılı'' etkinlikleri kapsamında düzenlenen bayramlaşma töreninde, ''kürt açılımı''na destek vermek amacıyla barış ve kardeşlik adına, ''gönüllü birliktelik'' adı altında proje hazırladıklarını hatırlattı.

Raporun, Türkiye'nin hassasiyeti ve ihtiyaçları gözönüne alınarak hazırlandığını ifade eden Kurtulmuş, ''Saadet Partisi olarak Türkiye'nin, bütün komşularıyla sıfır problemli olmasından yanayız'' dedi. Uluslararası Atom Enerjisi Kurumu'nun, İsrail'in nükleer çalışmalarıyla ilgili oturum kararı aldığını, bu kararda Türkiye'nin çekinser oy kullandığına dikkati çeken Kurtulmuş, ''Türkiye, ilk defa İsrail aleyhine alınacak bir kararda çekinser oy kullanarak İsrail'in yanında yer aldı'' diye konuştu.

Kurtulmuş, daha sonra tüm vatandaşların ve partililerin bayramını kutladı. Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Erol Erdoğan da herkesin bayramı en iyi biçimde yaşama hakkı olduğunu belirterek, bunun için de bugün ve yarın insanların huzurunu sağlayacak işler yapılması gerektiğini söyledi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon