"Sadece bilim dünyasının kaybı değil"
DİSK Genel Başkanı Süleyman Çelebi, İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi Öğretim Üyesi ve Cumhuriyet Gazetesi yazarı Prof. Dr. Türkel Minibaş'ın vefatı nedeniyle yazılı bir açıklama yaptı. Çelebi, Minibaş'ın vefatının sadece bilim dünyasının değil, çağdaş, özgür ve demokratik bir ülke özlemiyle mücadele edenlerin büyük kaybı olduğunu belirtti.
DİSK Genel Başkanı Süleyman Çelebi, İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi Öğretim Üyesi ve Cumhuriyet Gazetesi yazarı Prof. Dr. Türkel Minibaş'ın vefatı nedeniyle yaptığı yazılı açıklamada, ''aydınlanmanın, çağdaşlaşmanın, insan hak ve özgürlüklerinin militanlığını bitmez tükenmez bir enerjiyle sürdüren, insan sevgisiyle dolu, vefalı, emek dostu bir bilim insanını yitirmenin derin üzüntüsü içinde olduklarını'' ifade etti.
Süleyman Çelebi, ''Sadece bilim dünyasının değil, çağdaş, özgür ve demokratik bir ülke özlemiyle mücadele edenlerin büyük kaybı. Çalışma ve çabalarına duyduğumuz saygı, mücadeleci kişiliğine duyduğumuz sevgiyle onu her zaman anacağız. Yakınlarının, mücadele arkadaşlarının ve sevenlerinin başı sağ olsun'' dedi.
En Çok Okunan Haberler
- 'Müjde'ler belli oldu!
- Suç örgütü liderinden Dervişoğlu'na tehdit!
- Bir oyuncu daha ‘Ayşe Barım’ sessizliğini bozdu
- 'Kabine' iddiası: Akşener cephesinden açıklama!
- AKP ve CHP arasındaki fark açılıyor!
- Savcı mütalaasını açıkladı
- Gözaltındaki Başkan Akpolat'tan ilk açıklama
- 'Ziyaret trafiğini izleseniz anlayacaksınız'
- Menzil'de mülk kavgası, birbirlerine girdiler!
- CHP'li başkandan ilk açıklama!