"Sadece futbol oynamak istiyorum"

Barcelona'nın Arjantinli yıldız futbolcusu Lionel Messi, "Kendimden konuşmak ne hoşuma gidiyor, ne de böyle bir şey istiyorum. İstediğim tek şey futbol oynamak ve iyi şeyler yapmak" dedi.

Yayınlanma: 08.04.2010 - 09:19
Abone Ol google-news

İspanya'nın El Mundo gazetesinde yayımlanan demecinde Messi, son dönemlerde gösterdiği göze çok hoş gelen futbolundan dolayı dünya basınında hakkında yazılanlardan "büyük gurur duyduğunu" belirterek, "Geçen yıl da çok iyi bir sezon geçirdiğime inanıyorum. Her şeyi kazandım ve o zaman da iyi oynadığımı sanıyorum. Şu anda nasıl bir düzeyde olduğumu bilmiyorum, ama iyi şeyler yaptığımdan eminim" açıklamasında bulundu.

Bu sezon gol sayısını artırmasıyla ilgili "sanırım takımın randımanı ve Guardiola'nın bana verdiği yeni yerin çok büyük etkisi var" değerlendirmesini yapan Arjantinli futbolcu, "22 yaşında olmasına ve her şeyin çok hızlı gelişmesine rağmen rahat olduğunu ve sadece futbol oynamanın zevkini çıkardığını" söyledi.

Real Madrid'in sezon başında büyük paralar harcadığını ve bu yüzden şu anda lig lideri olmasının "normal" karşılanması gerektiğini ifade eden Messi, "Ancak sonuçta oynayan futbolcular, para değil... Real, bir sürü iyi futbolcudan oluşmuş bir takım ve her biri maçı değiştirebilecek kapasiteye sahip" şeklinde konuştu.

Messi, Cristiano Ronaldo ilgili bir soruya ise "Cristiano ve ben farklı stillere sahibiz. Büyük bir futbolcu ve bu yüzden geçen yıl kazandı. Bir yıldan diğerine çok fazla şey kaybedilmiyor. O, en büyükler arasında olmaya devam ediyor" cevabını verdi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler