Şafak Pavey'den şoke eden karar

CHP milletvekili Şafak Pavey siyasete devam etmeyeceğini söyledi.

Yayınlanma: 14.11.2013 - 12:11
Abone Ol google-news

CHP milletvekili Şafak Pavey, dün Abbas Güçlü ile Genç Bakış programına konuk oldu, Başkent Üniversitesi öğrencilerinin sorularını yanıtladı. Pavey'in açıklamalarından çarpıcı bölümler şöyle: 'Meclis'te yaptığım konuşma Aykut Erdoğdu, Veli Ağbaba, Müslüm Sarı, Hüseyin Aygün ve eşleri ile oturulup sabaha kadar konuşularak hazırlandı. Hepsine teşekkür ediyorum. Özgürlükler mağdurunun hangi partiye oy verdiği ile ilgili değildir. Özgürlükler herkes için, her koşulda savunulmalıdır. Sosyal özgürlüklerin paha biçilmez olduğunu ancak kaybettiğimizde anlarız. Ben de adım adım kazandığımız bu sosyal özgürlükleri hatırlatmak istedim.

BEKİR COŞKUN | Ona Sarılmak İstedim...

 

'Başörtüsü konusundaki uzlaşmadan mutluyum'

Başörtüsü konusunda bu toplumsal uzlaşıyı sağladığımız için de çok mutlu hissediyorum kendimi. Ben bir kez daha fikirlerime katılmadığı halde insani zarafet sınırları içinde kalarak beni eleştirenlere teşekkür ederim. Başka yollarla kendini anlatmaya çalışanlara da teşekkür ederim. Ayrıca AKP'nin özenli seçmeninden de büyük destek ve tebrik aldım.

'Politikaya devam etmeyeceğim'

Ailem bana hep iyi bir insan ol, politikacı olma demişlerdi. Ben politikanın bir nöbet değişimi olduğunu düşünüyorum. Herhalde devam etmem.

'Meclis'te pantolonu değil işsizliği konuşalım'

Meclis'te pantolon giymeyi konuşacağımıza gençlerde işsizliği konuşmayı tercih ederim. İki yıllık siyaset hayatımda üç kez pantolon ve bacak konusunda basın toplantısı yapacağımı hiç düşünmemiştim. Her özgürlük mutluluktur. Buna vesile olduysam ne mutlu. Ama her yıl üniversiteden mezun olan gençlerimizin sadece yarısı iş bulabiliyor. Ayrıca her iş bulan 5 gencimizden 4'ü taşeron işlerde çalışıyor. Türkiye'nin gerçek problemi bu, bunu konuşmalıyız.

'Sarıgül'ün katılımı çok pozitif'

Her zaman daha çok olmak daha güçlü olmaktır. Sadece sayı olarak değil, bakış olarak farklılıklara açık olmak her zaman sizi güçlendirir. O yüzden Mustafa Sarıgül'ün partimize katılması çok pozitiftir.

PAVEY'DEN ERDOĞAN'A ÇAĞRI

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pavey ders verdi

Türbanlı vekiller Meclis'te

İnce: Kırmızılı kadını bir kez savunmadınız

Arınç'tan çarşaf tepkisi

AKP türban ve pantolonu reddetmişti

Türbana sosyal medyada kim ne dedi?

İki yüzlü özgürlük

'Atatürk'ü başımıza kakıp durmayın'

Erdoğan'dan CHP'ye türban eleştirisi

Pavey'e seviyesiz saldırı

'Pantolonla gelebilir'


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler