Sahurdaki dayağa inanılmaz savunma: Donlarını indirdiler

İstanbul Beşiktaş'taki sahur dayağına inanılmaz savunma...

Yayınlanma: 16.07.2014 - 10:40
Abone Ol google-news

 

İstanbul Beşiktaş’ta sahur saatinde barda oturan, aralarında turistlerin de bulunduğu grup saldırıya uğramıştı.  Alaybeyi Sokak'ta yaşanan olayda ellerinde döner bıçağı bulunan şahısların sandalyeli saldırısında 3 kişi yaralanmıştı.

Habertürk'ün haberine göre aralarında turistlerin de bulunduğu gruba sahurda alkol alıp  gürültü yaptıkları gerekçesiyle döner bıçaklarıyla saldıran 3 şüpheli yakalandı. Zanlılar ifadelerinde "Bize 'Başlarım sizin orucunuza' diyerek donlarını indirdiler' iddiasında bulundu. Şüpheliler serbest bırakıldı. Kamera görüntülerinden saldırıyı gerçekleştirdiği belirlenen G.Ç., E.Ç. ve V.A.'dan "Ellerinde döner bıçağı vardı" diyen gruptakiler şikayetçi olmadı. 

Beşiktaş'ta yaşanan olayda İngiliz asıllı Benjamin burnundan, Aden ise başından yaralanmış, arkadaşlarının kanlar içinde kaldığını gören gençler güçlükle sakinleştirilmişti. Saldırı anında olayın yaşandığı Alaybeyi Sokak’ta bulunan gazeteci Makbule Cengiz, Twitter aracılığı ile yaşananları fotoğraflarla birlikte aktarmıştı.

Cengiz, hesabından şu paylaşımlarda bulunmuştu.
* Beşiktaş'ta büyük rezillik! Turistlerin de bulunduğu alaybeyi sokakta bir barda oturan gruba, eli satırlar saldırdı. Sahurda içki içmeyin diye!
* Alaybeyi sokakta sandalyeler bir anda havada uçuştu. Turist 2 gencin burnu ve başı kanlar içinde kaldı! Kızlardan biri
* Beşiktaş'ta gözlerimizin önünde satırlar saldırdılar! Turist gruptaki gençler özel bir okulda öğretmen
* Bir turistin ise alnı kanlar içinde kaldı! Su an durumlar iyi! Ancak Türk kızlar ağlayarak yanımıza koştular!

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler