Samsung Galaxy Note 5’in kutusu gözüktü!

Samsung’un yeni S-Pen destekli akıllısı Galaxy Note 5 birkaç gün sonra gün yüzüne çıkacak.

Yayınlanma: 09.08.2015 - 21:59
Abone Ol google-news

Samsung’un duyuracağı modellerden bir tanesi Galaxy S6 edge Plus olacak ve bu akıllı telefon Mart ayında gelen Galaxy S6 Edge’nin daha büyük ekranlı bir sürümü olarak gelecek.
Ayrıca firmanın ilk yuvarlak tasarıma sahip akıllı saati Gear A da bu etkinlikte gün yüzüne çıkacak. Diğer taraftan daha önemli model olarak Galaxy Note 5’in geleceğini söyleyebiliriz.
S-Pen desteğine sahip olan Galaxy Note ailesinin en yeni üyesi olacak olan cihaz ayrıca Üst Düzey Donanım özellikleri içerecek.
13 Ağustos tarihinde düzenlenecek olan etkinlik 2015’in ikinci; “Galaxy Unpacked” etkinliği olacak. Yeni akıllı telefon 5.67 inç büyüklüğünde ve “2560×1440 piksel Quad HD” dokunmatik ekranla donatılacak.
4 GB ana bellek ile gelecek ile Samsung’un akıllısı olacak olan cihaz ayrıca 32 GB’lik dâhili depolama kapasitesi ile sunulacak.
8 çekirdekli 64 bit destekli işlemci içeren Samsung Exynos 7420’den güç alan cihaz; 16MP arka kamera yanı sıra 5MP ön kamera ile gelecek. Son olarak cihaz; Android 5.1.1 Lollipop işletim sistemi üzerinde çalışacak ve parmak izi tarayıcısı da içerecek.

Twitter o geliştiriciyi işe aldı


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler