Şanlıurfa’da çocuğa cinsel istismardan 5 kişi tutuklandı

Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde, aralarında memur ve esnafların da bulunduğu 7 kişi hakkında, 14 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla gözaltı kararı verildi. Gözaltına alınan 6 kişiden 5’i çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Yayınlanma: 21.02.2019 - 23:07
Abone Ol google-news

 

 

Ceylanpınar’da 14 yaşındaki kız çocuğu, ilçede yaşayan bir yakınına kendisine aralarında memur ve esnafların da bulunduğu bazı kişilerin istismarda bulunduğunu söyledi.

Durumun polise bilidirilmesi üzerine 6 kişiyi gözaltına alındı, bir kişi ise ikametinde bulunamadı. Olayın duyulması ihtimaline karşı polis şüphelilerin götürüldüğü ilçe emniyet müdürlüğü ile adliye binası çevresinde geniş güvenlik önlemi aldı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan H.İ, F.Ç, F.Ö, M.Y. ve İ.E. çıkarıldığı mahkemece, “çocuğun cinsel istismarı” suçundan tutuklandı. Öte yandan, cinsel istismara maruz kalan kız çocuğunun ise sosyal hizmetler uzmanı ve psikolog eşliğinde ifadesi alındıktan sonra devlet koruması altına alınacağı belirtildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler