Seçilirse CHP’den istifa edecek

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Muharrem İnce’nin cumhurbaşkanı seçilmesi halinde CHP’den istifa edeceğini söyledi.

Yayınlanma: 22.06.2018 - 00:12
Abone Ol google-news

 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu dün önce Fox TV’de bir programa katılarak gündeme dair açıklamalar yaptı, ardından İstanbul Perpa Ticaret Merkezi’ne gelerek esnaf ziyaretinde bulundu. Liderler FOX’ta programında katılan ve tarafsız Cumhurbaşkanlığı konusunda konuşan Kılıçdaroğlu, “CHP üyeliği ile ilgili olarak biz diğer siyasi partilerle anlaştık. Seçilen cumhurbaşkanı partisiyle ilişkisini kesecek. Muharrem İnce de seçilmesi durumunda partiden istifa edecek. Biz en başından beri nasıl planladıysak onu adım adım hayata geçiriyoruz. İnce ile birlikte miting yapmamızın sebebi de budur” dedi.

‘Akıl alır gibi değil’

Ardından Perpa esnafının sorunlarını dinleyen Kılıçdaroğlu, Ekonomi Bakanı’nın soğan-patates fiyatlarındaki artış üzerine ithalata gidileceğine dair açıklamasını şöyle değerlendirdi: “16 yılda bu ülke saman, mercimek, fasulye, yulaf, canlı hayvan ve et ithal etti. Şimdi soğan ve patates ithal ediyor. Akıl ve mantığın alacağı bir şey Kemal Kılıçdaroğlu değil


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler