"Seçim sonucundan memnunuz"

Dışişleri, "TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu'nun Eurochambres Başkanlık Divanı'na ve Birinci Başkan Yardımcılığı'na seçilmiş olmasını öğrenmekten memnuniyet duyuyoruz" açıklamasını yaptı.

Yayınlanma: 17.10.2009 - 15:42
Abone Ol google-news

Dışişleri Bakanlığı, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu'nun Eurochambres Başkanlık Divanı'na ve Birinci Başkan Yardımcılığı'na seçilmesine ilişkin bir mesaj yayımladı.
Dışişleri Bakanlığı mesajında, şunları kaydetti:
"Dışişleri Bakanlığı, "Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu'nun Avrupa Ticaret ve Sanayi Odaları Birliği (Eurochambres) Başkanlık Divanı'na ve Birinci Başkan Yardımcılığı'na seçilmiş olmasını öğrenmekten memnuniyet duyuyoruz. Avrupa'da 19 milyon işletmeyi ve 22 trilyon dolarlık ekonomik büyüklüğü temsil eden ve 45 ülkeden odalar birliklerinin üye olduğu "Eurochambres", Avrupa ekonomi politikalarının şekillendirildiği etkin bir kuruluştur. TOBB'un Türk ekonomisindeki ağırlıklı konumu, hiç şüphesiz Eurochambres'a yeni bir katkı ve dinamizm sağlayacaktır. Sayın Hisarcıklıoğlu'na bu önemli görevde başarılar diler; Bakanlığımızca, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da her türlü desteğin verileceğini belirtmek isteriz."


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler