Selçuk Şahin: Eleştirinin de sınırı var

Spor Toto Süper Lig'de Akhisar Belediyespor'u 2-1 mağlup eden Fenerbahçe'nin galibiyet golünü kaydeden Selçuk Şahin, ''Ben hiçbir zaman eleştiriye kapalı olmadım ama eleştirinin de sınırı olmalı'' dedi.

Yayınlanma: 03.11.2012 - 21:04
Abone Ol google-news

Selçuk Şahin, maçtan sonra yayıncı kuruluşa verdiği röportajda, son dönemde kendisine yönelik ağır eleştirilere yönelik bir soru üzerine şöyle konuştu:

''Bu kadar eleştiri aldığım bir dönemde oynamak bir futbolcu için zor. Bu dönemin benim için kolay geçtiğini söyleyemem. Bu dönemde yanımda olan insanlar vardı. Açık konuşacağım. Futbolu bilen insanlar yanımdaydı diye düşünüyorum. Belli bir grup var, onların fikrini değiştiremiyorsunuz. Bugün gol attım belki sevindiler ama yarın yine iki hatada ıslıklayacaklarını biliyorum. 10 yıldır böyle oynuyorum maalesef. Bu benim için çok kolay olmuyor ama elimizden geleni yapıyoruz.

O kadar baskıya rağmen hocamız görev verdi, teşekkür ediyorum. Ben de zaman zaman hatalar yapıyorum ama eleştirinin de bir dozu olmalı. Sonuçta bizimde ailemiz, yakınlarımız var. Ben hiçbir zaman eleştiriye kapalı olmadım fakat eleştirinin de sınırı olmalı. Bu eleştiri sınırını son dönemde aştılar diye düşünüyorum. Son dönemde biraz fazla oldu, can sıktı. Eleştirenlerden de destek olandan da Allah razı olsun.''
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler