Serdar Kurtuluş'un dizi döndü

ursaspor’da tecrübeli oyuncu Serdar Kurtuluş’un, U21 takımı ile oynanan hazırlık maçında dizi döndü. Ambulans ile hastaneye kaldırılan 29 yaşındaki futbolcu ameliyat edilecek.

Yayınlanma: 12.11.2016 - 14:50
Abone Ol google-news
<video:629869>

Spor Toto Süper Lig’in 11. haftasında sahasında karşılaşacağı Akhisar Belediyespor maçının hazırlıkları kapsamında Özlüce Tesisleri’nde U21 takımı ile hazırlık maçına çıkan Bursaspor, talihsiz bir olay yaşadı. Bursaspor'un U21 takımı ile oynadığı maçta sakatlanan Bursaspor'un tecrübeli oyuncusu Serdar Kurtuluş'un dizinin döndüğü açıklandı.

Serdar Kurtuluş’un durumuyla ilgili bir açıklama yapan Bursaspor Başkanı Ali Ay, Acıbadem Bursa Hastanesi’nde yaptığı açıklamada, “Serdar Kurtuluş’ta kırık olmaması sevindirici. Çıkan dizi yerine oturtulacak ve tedavisi hemen başlayacak. Size konuyla ilgili detaylı açıklamayı kulüp doktorumuz Hakan Ayaz yapacak" dedi.

Serdar Kurtuluş’un ameliyata alınmak için uyutulduğunu belirten kulüp doktoru Hakan Ayaz ise, "Ameliyatla dizini yerine oturtarak tedavisine başlayacağız. Yerine takılmasından sonra MR’ı çekilecek.Ona göre tedaviyle yön verilecek" diye konuştu. Dr.Hakan Ayaz, daha sonra şunları söyledi:

"BAĞLARDA KOPMA OLUP OLMAYACAĞI MR'DA BELLİ OLCAK"

"Bağlarda kopma olup olmadığı ise daha sonra çekilecek MR ile belli olacak. Ön çarpraz bağlarda kopma varsa ameliyat olacak o uzun sürüyor. Dış bağlarda kopma varsa bu tedavi ile düzeliyor. En az 6 haftalık zamana ihtiyacımız var. Gelişmelerle ilgili olarak kulübümüzden açıklama yapacağız."

TAKIM ARKADAŞLARI BÜYÜK ÜZÜNTÜ YAŞADI

Serdar’ın dizinin dönmesinin ardından takım arkadaşları da yasa boğuldu. Deneyimli oyuncunun tedavisi sırasında başında bulunan oyuncuların üzüntüsü yüzlerine yansıdı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon