Şişli'de ehliyetsiz sürücü dehşeti: 1'i ağır 2 yaralı

Sürücüsünün ehliyetsiz olduğu öğrenilen motosiklet, yolun karşısına geçmek isteyen yayaya çarptı. Kazada motosiklet sürücüsü ve çarptığı yaya yaralandı.

Yayınlanma: 28.12.2015 - 17:09
Abone Ol google-news

Şişli'de, sürücüsünün ehliyetsiz olduğu öğrenilen motosiklet, yolun karşısına geçmek isteyen yayaya çarptı. Kazada motosiklet sürücüsü ve çarptığı yaya yaralandı.

Kaza, Darülaceze Caddesi üzerindeki saat 14.30 sıralarında meydana geldi. Ehliyetsiz sürücü Mahsum İlhan (17), Şişli yönünde 34 HY 9077 plakalı motosikletiyle ilerlerken, karşıdan karşıya geçmek isteyen Seydi Berber adlı vatandaşa çarptı. Kazada motosiklet sürücüsü ve çarptığı yaya yaralandı. Çevredekilerin haber vermesi üzerine kaza yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Ambulans beklendiği sırada, vatandaşlar yaralıları sakinleştirmek için büyük çaba sarf etti. Bir süre sonra kaza yerine gelen sağlık ekipleri yaralıları olay yerindeki ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırdı.

YAYANIN DURUMU AĞIR...

Motosikletin çarptığı Seydi Berber adlı yaşlı adamın durumunun ağır olduğu ve hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.
Kazayı gören vatandaşlar, Seydi Berber'in motosiklet ile bir otomobilin arasında kaldığını, araç sürücüsünün kazadan sonra kaçtığını söyledi.
Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler