''Sivasspor mütevazı bir kulüp ama heyecanlıyım''

Sivasspor'un yeni teknik direktörü Brezilyalı Roberto Carlos, "Sivasspor mütevazı bir kulüp ama heyecanlıyım'' dedi.

Yayınlanma: 11.06.2013 - 09:46
Abone Ol google-news

İspanyol spor gazetesi AS'a demeç veren Roberto Carlos, gelecek sezon Sivasspor'u çalıştıracağını hatırlatarak, "Göreceğiz bakalım iyi şeyler yapabilir miyim?" diye konuştu. Bir dönem Fenerbahçe formasını da giyen Brezilyalı futbol adamı, Türk ligini tanıdığına dikkati çekti.


 "Real Madrid polemiklerde daha az yer almalı"

Roberto Carlos, futbolculuk döneminde 11 yıl formasını giydiği Real Madrid'de, kulüpten ayrılan teknik direktör Jose Mourinho sonrasındaki durumu da değerlendirdi.

Real Madrid Kulübü'ne gelmenin her zaman zor olduğuna işaret eden Carlos, "Her zaman maksimumu, 3 kupayı da isteyen bir kulüptür. Kupalar kazanılmadığı zaman da belki çok fazla polemik oluyor. Ancelotti bence büyük bir teknik direktör ama o ya da başkası. Real Madrid'e kim gelirse gelsin, bu duruma hemen alışmalı, Madrid'in felsefesini görmeli'' diye konuştu.

Real Madrid'in artık daha fazla kupa kazanıp, polemiklerde daha az yer alması gerektiğini savunan Carlos, çok fazla yeni transfere gerek olmadığını, kulüp, futbolcu ve taraftarın bir aile gibi hareket etmesinin daha önemli olduğunu vurguladı.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler