Erdoğan, AKP İstanbul İl Başkanlığı'nda partililerle bir araya geldi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün seçimlerden sonra ilk kez AKP İstanbul İl Başkanlığı’na gelerek, İstanbul seçimlerine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Yaklaşık 2.5 saat süren toplantıda Erdoğan’ın bir sunum yaptıktan sonra tek tek soru ve cevap aldığı öğrenildi.

Yayınlanma: 20.04.2019 - 19:30
Abone Ol google-news



Cumhurbaşkanı İstanbul seçimlerini değerlendirmek üzere dün öğle saatlerinde Üsküdar Kısıklı’daki evinden çıkarak Sütlüce’deki AKP İstanbul İl Başkanlığı’na geldi. 31 Mart sonrası ilki seçimin ertesi günü Atatürk Havalimanı ve aynı hafta Dolmabahçe Çalışma Ofisi’nde akşam yemeği olmak üzere iki kez bir araya geldiği kurmaylarından bilgi alan Erdoğan, üçüncü görüşmeyi İl Başkanlığı’nda gerçekleştirdi. Toplantıya İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediyesi başkan adayı Binali Yıldırım, Ankara Büyükşehir Belediyesi başkan adayı Mehmet Özhaseki ve İstanbul’un ilçe belediye başkanları, il başkanlarının yanısıra bazı meclis üyelerinin de katıldığı belirtildi. Toplantıya Cumhurbaşkanlığı Hukuk Politikaları Kurulu üyesi Burhan Kuzu’da katıldı.

Basına kapalı gerçekleştirilen ve AKP tarafından servis edilen görüntülerde, AKP’nin İstanbul Büyükşehir Belediyesi başkan adayı Binali Yıldırım ve Ankara Büyükşehir Belediyesi başkan adayı Mehmet Özhaseki’nin Erdoğan’ın yanında, bakanların ise ayrı bir masada oturduğu görüldü. Erdoğan’ın YSK’nin nihai kararını beklediklerini ve parti olarak haklarını aramaya devam edeceklerini söylediği belirtildi.

Yeni döneme ilişkin yol haritasının da konuşulduğu toplantıda, Erdoğan’ın katılımcılardan soru yanıt şeklinde görüş aldığı ve yol haritasını buna göre belirleyeceği kaydedildi. l İç Politika


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler