Siyasette Tuğçe Kazaz paniği... Cem Toker: Parti binasının kapılarını kitleyin arkadaşlar

Liberal Demokrat Parti'nin eski Genel Başkanı Cem Toker'den gelen yanıt gündem oldu... Toker sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; "Parti binasının kapılarını kitleyin arkadaşlar... '31 Şubat 2018e kadar üye kaydı yapmıyoruz' deyin...." ifadelerini kullandı.

Yayınlanma: 19.09.2017 - 09:26
Abone Ol google-news

<video:826232>

Yandaş Beyaz TV'de Tahir Sarıkaya'nın sunduğu “Uyan Türkiyem” programına katılan eski manken Tuğçe Kazaz, 2019’da yapılacak başkanlık seçimleriyle ilgili “Ben de artık Ak Parti’ye ufak ufak soğumalar başladı” ifadelerini kullanmıştı. Kazaz'a  Liberal Demokrat Parti'nin eski Genel Başkanı Cem Toker'den gelen yanıt gündem oldu... Toker sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; "Parti binasının kapılarını kitleyin arkadaşlar... '31 Şubat 2018e kadar üye kaydı yapmıyoruz' deyin...." ifadelerini kullandı.

 İşte Cem Toker'in o paylaşımı;

 "Bunca yıllık dönmeyim; gerçekten bu kadar döneni görmedim"

Trans oyuncu Çağla Akalın da, "AK Parti'den soğumaya başladım" diyen eski manken Tuğçe Kazaz'a "tepki" gösteren isimler arasında yer aldı.. Akalın, "Bunca yıllık dönmeyim; gerçekten bu kadar döneni görmedim" ifadesini kullandı.

 Çağla Akalın'ın sosyal medya hesabında yaptığı paylaşım şöyle:

 "Bu lafı gerçekten hak eden kişi senmişsin meğersem Tuğçe Kazaz Hanım. Dinler arası geçiş yaptın, herkese bir şeyler saydırdın, bu kadar tutarsızlığını anlamakta güçlük çekerken, tam her şey bitti Tuğçe yörüngeye oturdu derken... Başka biri için söylediğim bir söz vardı ya o kişiden özür diliyorum ve şunu söylemek istiyorum: Bunca yıllık dönmeyim gerçekten bu kadar döneni görmedim pessss.”

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler