Sony Xperia Z5’in ilk fotoğrafı!

IFA 2015 yaklaşırken markaların yeni modellerine dair ilk görüntüler gelmeye başlıyor. Sony’nin amiral gemisi Z serisinin yeni üyesi Xperia Z5 ve Xperia Z5 Compact modelleri görüntülendi. Aslında çok gizemli olmayan fotoğraf, hazırlanan kısa bir reklamdan alınma. Xperia Z5 modelinin ilk fotoğrafı için haberimize bekliyoruz.

Yayınlanma: 21.08.2015 - 12:20
Abone Ol google-news

Xperia Z serisine katılacak olan iki yeni üye, bugün ortaya çıktı. Bir tanıtımdan alınan fotoğrafta Sony Xperia Z5 modelinin arka yüzü görülüyor. Bir diğer fotoğrafta ise Xperia Z5 ile Xperia Z5 Compact modeller, yanlarında bir iPhone ile görüntülenmiş. İkinci fotoğrafta dikkat çeken bir konu göze çarpıyor. Söz konusu modeller, 2 Eylül’de Berlin’de düzenlenecek olan IFA 2015 fuarında resmi olarak duyurulacak. Ancak Sony nedense, lansman tarihine bu kadar kısa bir süre kala modelini basına sızdırmış. Söz konusu ilk fotoğrafı yukarıda görebilirsiniz.

Yukarıdaki fotoğrafta Sony Xperia Z5, iPhone 5s ve Xperia Z5 Compact modelleri yanyana görünüyor. Xperia Z5’in tasarımsal anlamda önceki modellerden çok fazla kopmadığını ve aynı hatların korunduğunu görüyoruz. Ancak dikkat çeken nokta parmak izi okuma teknolojisi.  Z5’in ekranında bir parmak izi okuma uygulaması var. Telefonun sağ tarafındaki güç tıuşunun ise önceki modellere göre 3-4 kat büyüdüğünü görüyoruz. Büyük bir ihtimalle Xperia Z5’in güç butonu üzerinde bir parmak izi okuma sensörü bulunuyor. Modellerin detaylarını IFA 2015’te öğreneceğiz, takipte kalın.

Project Ara Motorola ile geri dönüyor!


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler