Şota'nın akıbeti belli oldu

"Benim için kararı patronlarım verecek" diyen Şota'ya idmana gelen yöneticiler destek verdi

Yayınlanma: 21.10.2015 - 04:37
Abone Ol google-news

 

Süper Lig'de üst üste 4 maçta mağlup olarak hayal kırıklığı yaratan Trabzonspor'da eleştirilerin odak noktasındaki isim olan teknik direktör Şota Arveladze'nin durumu netlik kazandı. Mersin İdmanyurdu maçının ardından takımdaki geleceği hakkında, "Patronların vereceği kararı bekliyorum" diyen Gürcü teknik adama antrenmana gelen asbaşkan Ali Kemal Başaran, genel sekreter Köksal Güney ve yönetici Mehmet Terzi destek verdi.

HAKEM HATALARI ETKİLİ OLDU
Antrenmanın uzun bir bölümünde saha kenarında Şota ile görüşen asbaşkan Başaran, daha sonra Gürcü teknik adama sarılarak arkasında olduğu mesajını verdi. Görüşmede Şota'nın şanssızlıklardan yakındığı ve hakem hatalarının da alınan mağlubiyetlerde etkili olduğunu ifade ettiği öğrenildi. Başaran'ın ise, "Şanssızlığı kırdığımız taktirde her şeyin yoluna gireceğine inanıyorum" diyerek moral vermeye çalıştığı bildirildi.

ESTEBAN ÇARE OLAMADI
Onur 'UN yokluğunda Trabzonspor'da kaleyi devralan Esteban Alvarado'nun performansı tartışma yarattı. Ligde 8 maçta 12 gol yiyerek son 14 yılın en çok gol yediği sezonunu yaşayan bordo-mavililerde, Kosta Rikalı eldiven, görev yaptığı son iki karşılaşmada kalesinde 5 gol gördü. Hayal kırıklığı yaratan Esteban'ın Sivas'ta kulübeye çekilmesi bekleniyor.

TRABZONSPOR KOMADA!
Trabzon'da yerel gazeteler teknik kadro ve yönetimi istifaya davet etti. Günebakış Gazetesi, "İflas. Trabzonspor'u bitirdiniz" derken, Karadeniz Gazetesi doktor gömleği giydirdiği başkan Hacıosmanoğlu'nu Şota Arveladze'ye elektroşok uygular şekilde fotomontaj yaparak, "Trabzonspor komada" diye yazdı.

BAŞKAN-HURMA ZİRVESİ
Eşi nin rahatsızlığı nedeniyle zor günler geçiren Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Mersin maçı sonrası sportif direktör Süleyman Hurma ile bir görüşme yaptı. Trabzon'daki yöneticilerin oluşan kriz ortamı ile yakından ilgileneceğini Hurma'ya ileten Başkan Hacıosmanoğlu, alınan mağlubiyet nedeniyle oldukça kızgın olduğunu ve bu durumu kabullenemeyeceğini ifade etti.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler