'SP, bütün varlığını ortaya koyacak'

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Şevket Kazan, ''İnşallah Saadet Partisi, bu seçimlerde bütün varlığını ortaya koyacak bir siyaset izleyecektir'' dedi.

Yayınlanma: 23.04.2011 - 13:20
Abone Ol google-news

Partisinin Bursa birinci sıra milletvekili adayı Kazan, Memur-Sen İl Temsilcisi Numan Şeker'i ziyaretinde, Memur-Sen'in kuruluşundan bu yana milletin milli ve manevi değerlerine önem veren bir kuruluş olduğunu söyledi. Kazan, sivil toplum örgütlerinin kolay kurulmadığını, Memur-Sen'in en çileli günleri dahi büyük bir dirençle göğüsleyerek bugünlere ulaştığını ifade ederek, ''O gün hayal edilmeyenler bugün gerçek oldu. Bu direnç, Memur-Sen'i bugün bir numaraya taşıdı'' dedi.

Millet için çalıştıkça her şeyin güzel olacağını dile getiren Kazan, ''İnşallah Saadet Partisi, bu seçimlerde bütün varlığını ortaya koyacak bir siyaset izleyecektir. Türkiye'nin bazı bölgelerinde bir dönem vekillik yaptım. Şimdi Bursa'dan adayım. Bursa gönlümüzün başkentidir. İdealimiz bir buçuk milyar İslam dünyasının birliğini gerçekleştirmektir'' diye konuştu.
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler