Suç örgütüne operasyon

Antalya'nın Alanya ilçesine bağlı Konaklı beldesinde, suç örgütü kurmak, bu örgüte üye olmak ve örgüt faaliyeti kapsamında suç işledikleri iddiasıyla yakalanan 18 kişiden 4'ü tutuklandı.

Yayınlanma: 23.04.2011 - 10:51
Abone Ol google-news

Konaklı'daki bir otele dört gün önce jandarma tarafından yapılan operasyonda, suç örgütü kurmak, söz konusu örgüte üye olmak ve bu kapsamda suç işledikleri iddiasıyla yakalanan 18 kişi, karakoldaki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi. Polis ve jandarmanın yoğun güvenlik önlemi aldığı adliyede, zanlılar binanın arka kapısından içeri alındı. Zanlılar adliye girişinde kendilerini görüntüleyen gazetecilere tepki gösterdi.

Jandarma ekiplerince 6 ay süren teknik ve fiziki takibin ardından örgüt lideri olduğu belirlenen M.S'nin (45) Konaklı beldesindeki otelin yüz 10 hissesini satın aldıktan sonra kalan hisseleri de sahiplerinden tehdit yoluyla satın aldığı iddia edildi. Jandarma ekipleri tarafından zanlılara ait adreslerde yapılan aramada, 2 otomatik tüfek, 25 tabanca ile 258 tabanca mermisi ele geçirildi.

Örgüt üyesi olduğu öne sürülen S.A, C.S, N.K, Ü.Ö, R.Ö, V.K, S.K, M.K, Ş.Ö, H.K, İ.Ç, A.Ö, E.K, Z.K. çıkarıldıkları mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken, örgütün lideri olduğu öne sürülen M.S. ile B.D, Y.S, Ş.K. tutuklandı.

İzmir, İstanbul ve Adıyaman ile Antalya'nın Alanya ilçesine bağlı Konaklı beldesindeki bir otelde Salı günü jandarma tarafından yapılan operasyonda 18 kişi yakalanmıştı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler