Süper Lig'e çıkan son takım belli oldu!

PTT 1. Lig play-off finalinde Adana Demirspor'u penaltılarla 3-1 yenen Multigroup Alanyaspor, Spor Toto Süper Lig'e çıkan son ekip oldu.

Yayınlanma: 27.05.2016 - 21:54
Abone Ol google-news


PTT 1. Lig play-off finalinde normal süresi ve uzatma dakikaları 1 - 1 biten maçta Adana Demirspor'u penaltı atışlarıyla 3-1 yenen Multigroup Alanyaspor, Süper Lig'e yükselen son takım oldu.
Alanyaspor bu sonuçla tarihinde ilk kez birinci lige çıktı.

Multigroup Alanyaspor ile Adana Demirspor arasındaki play-off finalinde gülen taraf Multigroup Alanyaspor oldu.

Konya Büyükşehir Belediye Stadı'nda oynanan maçın henüz 8. dakikasında Adana Demirspor 1-0 öne geçti. Alanyaspor defansının uzaklaştıramadağı topu son olarak altıpas içinde Pote kafayla ağlarla buluşturdu.

Multigroup Alanyaspor, 37. dakikada skoru eşitledi. Emre Akbaba cezasahası içinde şık bir vuruşla ağları havalandırdı ve takımlar soyunma odasına 1-1 eşitlikle gitti.

İkinci yarıda iki takım da net fırsatlar yakalamasına karşın, tarafların gol çabası sonuç vermedi ve maç uzatmalara gitti.

Heyecanın eksik olmadığı uzatmalarda da taraflar gol kaydına muvaffak olamazken, penaltı atışlarında gülen Alanyaspor oldu.

Antalya temsilcisi penaltılarla rakibine 3-1 üstünlük sağladı ve Adanaspor ile Kardemir Karabükspor'un ardından Süper Lig bileti alan son ekip oldu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler