Sürdürülebilir Yaşam Film Festivali başlıyor

Sürdürülebilir Yaşam Kolektifi tarafından bu yıl birincisi düzenlenen "Sürdürülebilir Yaşam Film Festivali", 26-29 Kasım tarihlerinde her gün 10:00-22:00 arasında İtalyan Kültür Merkezi'nde düzenleniyor. Festival boyunca yerli ve yabancı 25 belgesel ve animasyon film orjinal dillerinde Türkçe altyazı ile izlenebilecek. Festivale giriş ücretsiz olacak.

Yayınlanma: 24.11.2008 - 17:07
Abone Ol google-news

Sürdürülebilirliğe bütüncül bir bakış açısı getirmeyi amaçlayan Sürdürülebilir Yaşam Film Festivalinde, tarımdan enerjiye, gıdadan madenciliğe, sudan ekonomiye kadar pek çok konuda dünyada ses getirmiş belgeseller gösterilecek. Festival bu yaklaşımı ile dünyada “sürdürülebilir bir yaşam” için yapılan çalışmaları, hareketleri, düşünce sistemlerini, uygulamaları ve sürdürülebilir yaşam vizyonunu seyirciyle paylaşarak bireyleri umuda ve sağduyuya davet ediyor. Festivalle ilgi bilgi ve festival programı için: www.surdurulebiliryasam.org

Sürdürülebilir Yaşam Kolektifi, yaşamı sürdürülebilir kılmak niyetiyle bir araya gelmiş bireylerin “yaşamı çoğaltacak” projeleri kolektif olarak hayata geçirme amacıyla oluştu.Tamamen sivil bir oluşum ve tüzel bir kişiliği yok. Film festivali gibi “sürdürülebilir yaşam” konusuyla ilgili farkındalık arttırıcı çalışmaların yanında permakültür, öğrenme bahçeleri, sürdürülebilir mimari, sürdürülebilir sosyal tasarım gibi konularda çalışmalarını sürdürüyor. 



 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler