Sürücülere uyarı

Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) Başkanı Fevzi Apaydın, hafta sonu beklenen yoğun yağış nedeniyle trafiğe çıkacak sürücüleri uyardı.

Yayınlanma: 11.09.2009 - 09:44
Abone Ol google-news

Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) Başkanı Fevzi Apaydın, Marmara, Trakya ve İstanbul'da meydana gelen sel nedeniyle bir yazılı açıklama yaptı. Yola çıkacak sürücüleri uyaran Apaydın, şöyle söyledi:
"İstanbul ve çevresinde yaşanan sel felaketinin sonuçları ne yazık ki çok ağır oldu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan en son haberlere göre yoğun yağışlar devam edeceğinden şehir içi ulaşımda toplu taşım araçlarını kullanın, mecbur kalmadıkça özel araçlarınızı kullanmayın. Uzun yola çıkacaklar ise hava ve yol durumunu sıkı takip ederek, yollarda işaret ve işaretçilere uyması gerekiyor. Bu hafta sonu ve bundan sonra meydana gelebilecek yeni felaketler yaşamamak için tüm sürücülerimiz, yapılan uyarıları mutlaka dikkate alsınlar. Uzun yola çıkacak olanlar mecbur kalmadıkça özel araçlarını kullanmasınlar. En önemlisi uzun yola çalışan kamyon ve tır şoförlerimiz emin yerler olmadıkça araçlarında değil, otellerde yatarak istirahat etsinler."

Apaydın, sel felaketinden etkilenen TIR parkında 13 şoförün hayatını kaydetmesinden duyduğu üzüntüyü de dile getirdi ve "Devlet yetkililerinden zarara uğrayan vatandaşlarımıza ve geride bıraktıklarına yardım elini uzatarak kayıpların bir an evvel telafi edilmesini istiyoruz" dedi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler