Tatvan'da kaza:1 ölü 28 yaralı

Bitlis'in Tatvan ilçesinde bir yolcu otobüsüyle kamyonun çarpışması sonucu meydana gelen ve 1 kişinin öldüğü kazada, yaralı sayısının 28 olduğu bildirildi.

Yayınlanma: 22.04.2010 - 20:31
Abone Ol google-news

Alınan bilgiye göre, Tatvan-Van karayolunun 15. kilometresinde Seyfettin Yalçınkaya yönetimindeki 34 TC 8935 plakalı kamyon ile Niyazi Özer idaresindeki 34 JZK 27 plakalı yolcu otobüsünün çarpışmasıyla meydana gelen kazada, hayatını kaybeden kişinin kamyon sürücüsü Yalçınkaya olduğu belirlendi. Yaralı sayısının ise 28 olduğu öğrenildi.

Otobüs sürücüsü Özer'in de aralarında bulunduğu yaralılara ilk müdahale Tatvan Devlet Hastanesinde yapıldı. Ardından yaralı yolculardan 2'si Bitlis Devlet Hastanesi'ne, ağır yaralı bir yolcu da Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Araştırma Hastanesine sevk edildi. Yaralıları hastanede ziyaret eden Bitlis Valisi Nurettin Yılmaz, kazadan duyduğu üzüntüyü dile getirdi.

Yılmaz, ayakta tedavi edilen yolculardan bazılarının Tatvan Öğretmen Evi ve otellerde barınmalarının sağlanacağını kaydetti. Yaralıları Tatvan Kaymakamı Orhan Şefik Güldibi de ziyaret etti.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler