Tekin, basınla iftarda buluşacak

CHP'de yapılan son Merkez Yönetim Kurulu değişikliğiyle örgütlenmeden sorumlu genel başkan yardımcılığından basın ve propagandadan sorumlu genel başkan yardımcılığına kaydırılan Gürsel Tekin, bu göreve gelmesinin ardından ilk kez yarın gazetecilerle iftarda bir araya gelecek.

Yayınlanma: 21.08.2011 - 07:04
Abone Ol google-news

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, geçen hafta Çarşamba günü beklenen MYK değişikliğini açıklamış, değişiklikte en dikkat çeken isim Gürsel Tekin olmuştu. Kılıçdaroğlu, Tekin'i CHP'nin 2 numaralı koltuğu olarak adlandırılan örgütlenmeden sorumlu genel başkan yardımcılığı görevinden almış ve basın ve propagandadan sorumlu genel başkan yardımcılığına getirmişti. Tekin, bu göreve gelmesinin ardından yapılan ilk MYK toplantısına İstanbul'da bir cenazeye katılacağı gerekçesiyle katılmamış, Tekin'in görev değişikliğinden memnuniyetsizliği dolayısıyla toplantıya katılmadığı yorumları yapılmıştı.

Tekin, basın ve propagandadan sorumlu genel başkan yardımcılığı görevine gelmesinin ardından gazetecilerle ilk kez iftarda bir araya gelecek. Tekin, yarın Ankara'da Pelit Pastanesi'nde gazete, televizyon ve internet haber sitelerinin Ankara temsilcileriyle, 23 Ağustos Salı günü de CHP'yi takip eden muhabirlerle iftarda bir araya gelecek.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler