Tekirdağ'da yangın: 2 kişi yangın içinde kaldı

TEKİRDAĞ’ın Süleymanpaşa ilçesi’ne bağlı Kumbağ Beldesi’nde bir markette çıkan yangının üst katlarda bulunan özel bakım merkezine sıçraması sonucu 2 kişi mahsur kaldı. Mahsur kalan ve dumandan etkilenenler itfaiye ekiplerince kurtarıldı.

Yayınlanma: 10.09.2014 - 13:13
Abone Ol google-news

Olay, 07.00 sıralarında, Belediye Caddesi üzerinde bulunan Tekirdağ Valiliği Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Kumbağ Özel Bakım Merkezi binasının alt katındaki markette meydana geldi. İddiaya göre markette elektrik kontağından dolayı yangın çıktı.

Kısa sürede büyüyen alevler bitişiğindeki giyim mağazası ile üzerindeki Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Kumbağ Özel Bakım Merkezi binasına sıçradı. Haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, ambulans ve polis ekibi sevk edildi. Bu esnada bakım merkezinde bulunan 33 kişiden 31’i tahliye edildi. Alevler ve yoğun duman nedeniyle bakım merkezinde mahsur kalan 2 kişi itfaiye ekiplerince kurtarıldı. Kurtarılanlar dumandan etkilenmeleri nedeniyle ambulansla Tekirdağ Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak, tedavi altına alındı. Yangın, itfaiyenin uzun uğraşları sonucu kontrol altına alınarak söndürüldü. Öte yandan bazı vatandaşlar itfaiye ekiplerinin olay yerine geç geldiğini iddia etti. Yangında iş yeri kullanılamaz hale gelen mağaza sahibi Müzeyyen Önal ise “İşyerim kül oldu zararım büyük. Tahminen içerde 70-80 bin liralık malım vardı hepsi gitti” dedi. Jandarma, olayla ilgili soruşturma başlattı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler